فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ روز یکشنبه در حاشیه گرامیداشت سردار شهید علیرضا نوری در سالن دعای ندبه بهشت زهرا (س) تهران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : شهید نوری یکی از مسئولین ارشد و ارزشمند راه آهن جمهوری اسلامی ایران بود ولی در زمان جنگ تحمیلی با قدرت تشخیص و موقع شناسی بی نظیری که داشت به این نتیجه رسید که باید در میدان نبرد به عنوان قائم مقام لشگر ۲۷ محمد رسول الله (ص) حاضر شود.
سردار حسن زاده افزود: تمامی شهدا به ویژه شهید نوری شخصیت ویژه و متفاوتی دارند. ما باید در مورد ویژگی این شهدا که مهم ترین آن، حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی بود به یک جمع بندی واحد برسیم.
این مقام عالی رتبه نظامی با اشاره به اهمیت گرامیداشت دهه فجر بیان کرد: این یادواره ها باید یادآور رسالت و وظایف ما در قبال انقلاب شود. انقلابی که ۴۴ سال از عمر با عزتش گذشته است و همواره دارای دستاوردهای بسیار ارزشمندی بوده است. این دستاوردها را مدیون شهدایی مانند شهید نوری هستیم.
مراسم یادبود سردار شهید علیرضا نوری روز یکشنبه ۹ بهمن ماه با حضور سردار سرتیپ محمد (اسماعیل) کوثری، سردار سرتیپ حسن حسن زاده، سرهنگ رضا خسروی و خانواده معظم شهید بزرگوار در سالن دعای ندبه بهشت زهرا (س) برگزار شد.
به گزارش ایرنا، بنابر اسناد موجود صنعت حمل و نقلی ریلی کشور ۲۴۸ شهید را تقدیم انقلاب کرده است.
«شهید علیرضا نوری» از مدیران کارآمد نظام در سالهای نخست انقلاب اسلامی و از جمله فرماندهان برجسته میدانی سپاه در عرصه جنگهای نامتقارن و در صحنه نبردهای منظم دوران دفاع مقدس بود.
قائممقام فرماندهی لشکر ۲۷ محمّدرسولالله (ص) و مسئول حراست راهآهن جمهوری اسلامی ایران از جمله مسئولیت های این شهید بزرگوار بود.
مهندس نوری اصالتاً اهل شهرستان ساری از استان مازندران بود.
این فرمانده به دلیل آنکه از مدیران رده بالای راهآهن دولتی ایران و همچنین از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران منطقه ۱۰ استان تهران محسوب میشد، مسئولیت فرماندهی بخشی از نیروهای اعزامی از تهران به جبهههای جنگ را نیز بر عهده میگرفت.