دکتر امیرعلی قهرمانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این طرح های فناورانه بیشتر در زمینه های تجهیزات پزشکی و نرم افزارهای فناوری و اطلاعات سلامت بوده است.
وی افزود: همچنین تعداد اختراعات در حوزه سلامت نیز از ۵ اختراع به ۱۴ مورد رسیده است که بیشتر آنها در زمینه های گیاهان دارویی، وسایل توانبخشی، فرآورده های نانو و تجهیزات پزشکی است.
قهرمانی ادامه داد: طرح های ارتباط با صنعت استان نیز به سه طرح در حوزه های بیماری کووید ۱۹ و لبنیات افزایش یافت.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تعداد طرحهای اتمام یافته این مرکز نیز طرح در طول عملکرد دولت از ۱۰۲ مورد به ۱۴۷ طرح رسید.
وی با اشاره به کسب رتبه دوم علوم پزشکی خراسان شمالی در همایش و فن بازار ملی سلامت، خاطرنشان کرد: هفتمین همایش و فن بازار ملی سلامت، امسال با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و حضور فعال شرکت های دانش بنیان، هسته های فناور، محققان و فناوران حوزه های مختلف نظام سلامت برگزار شد.
قهرمانی افزود: گروه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز توانست با ایده فناورانه «عصای هوشمند خود ایستا» در جایگاه دوم رتبه های برتر قرار گیرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ایده فناورانه «عصای هوشمند خود ایستا» در حیطه توانبخشی تجهیزات پزشکی کاربرد دارد و نمونه اولیه آن نیز ساخته شده است و در این همایش از نظر بازار فروش، سطح تکنولوژی مورد ارزیابی و داوری قرار گرفته است.
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی دارد که در هفت دانشکده آن زیر نظر ۱۹۲ عضو هیأت علمی تحصیل میکنند.
این دانشگاه همچنین ۱۲ بیمارستان با هزار و ۴۵۵ تخت را زیر پوشش دارد.