سمنان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: اورژانس سمنان با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان از جمله طرح‌های آماده افتتاح در دهه فجر است که بر پایه رعایت پدافند غیرعامل ساخته شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کامران قدس روز سه‌شنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به صنعتی بودن شهر سمنان، بیان کرد: اورژانس سمنان ظرفیتی برای منطقه است که امکان ارائه خدمات در بخش‌های مختلف و در شرایط بحرانی دارد.

وی تصریح کرد: چهار مرکز بهداشت که ۲ مرکز در روستاهای دامغان است دهه‌فجر امسال در استان سمنان افتتاح می‌شود.

وی بیان کرد: ساختمان مرکز درمان سرطان سمنان در مجموعه درمانی کوثر تکمیل شد و اکنون تکمیل تجهیزاتی مانند دستگاه پرتودهی، دستگاه تصویربرداری ام آر آی در دستور کار است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اضافه کرد: ساختمان مرکز درمان سوختگی مجموعه درمانی کوثر سمنان تکمیل شد و اکنون دستگاه نشان‌دهنده عمق سوختگی تامین شد و در مسیر انتقال به سمنان است و باید کادر درمان متخصص برای فعالیت در این بخش تامین شود.

قدس با بیان اینکه ۳۰ درصد تامین سلامت در جامعه بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است، افزود: برای تامین سلامت جامعه باید بخش‌های مختلف همراهی کنند و پای کار باشند.

وی اضافه کرد: ۴۷۰ هزار نفر در ۶ شهرستان سمنان، دامغان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار و آرادان تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان است.

وی افزود: ۲۲۰‌هزار نفر به اورژانس دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان طی یکسال گذشته مراجعه کردند و چهار هزار و ۷۰۰ زایمان در مرکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان انجام شد.

فوت یکهزار و ۳۰۰ نفر بر اثر کرونا در استان سمنان

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: ۶۳ هزار فرد مبتلا به کرونا از ابتدای شیوع تا کنون در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان شناسایی شد و ۵۱ هزار کرونایی درمان سرپایی دریافت کردند و ۱۲ هزار نفر بستری شدند و در این مدت یکهزار و ۳۰۰ نفر فوت کردند.

قدس اظهار کرد: میانگین رسیدن عوامل اورژانس به بیمار صحنه حادثه در استان سمنان نسبت به میانگین کشوری وضعیتی مطلوب دارد.

وی با بیان اینکه ۳۰ پایگاه اورژانس در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان فعال است، افزود: طبق استاندارد هر ۳۰ کیلومتر باید یک پایگاه اورژانس داشته باشد و برای جبران نبود پایگاه در برخی مناطق از ظرفیت بالگرد اورژانس استفاده می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان تصریح کرد: هر بالگرد اورژانس مجاز به طی ۹۰ کیلومتر مسیر رفت و ۹۰ کیلومتر مسیر برگشت است و بیش از این مسیر به دلیل محدودیت سوخت امکان طی مسیر ندارد.

وی بیان کرد: ضریب اشغال تخت‌های بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان بیش از ۵۶ درصد است.

قدس تاکید کرد: برای افزایش ماندگاری متخصصان جوان در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان مدت زمان صدور مجوز مطب به کوتاه‌ترین زمان ممکن برنامه‌ریزی شد.

وی یادآور شد: تخصیص متخصصان در مناطق مختلف استان سمنان بر پایه نیاز منطقه است.

قدس خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در حوزه آموزش اقدامات ارزشمندی مانند راه‌اندازی معاونت بین‌الملل دانشگاه را انجام داده است. سمنان نقطه اتصال با پردیس گرجستان است و در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی با گرجستان همکاری دارد.

قدس اضافه کرد: ۲۵۰ نفر دانشجوی بین‌المللی دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان را تشکیل می‌دهند که از پنج ملیت هستند.

وی راه‌اندازی دانشکده داروسازی در پردیس بین‌الملل را از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان عنوان کرد و افزود: با تثبیت راه‌اندازی دانشکده داروسازی می‌توان در کنکور سراسری نیز دانشجو پذیرش کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ابراز کرد: ارائه ۲۱ رشته‌ پزشکی برای جذب دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی استان در مسیر دریافت مجوزهای قانونی است.

وی خاطرنشان کرد: رتبه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در زمینه تحقیقات و فناوری از رتبه ١٣ به ۱۱ رسیده است.

قدس بیان کرد: تجربه‌های منحصر به فرد دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در زمینه کرونا به صورت یک کتاب در دست نگارش است که اقدامی ارزشمند برای حفظ اطلاعات برای آیندگان محسوب می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: ۲۴۰ هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان فعال است.

برچسب‌ها