به گزارش ایرنا، علیرضا عبدی روز چهارشنبه در شورای پشتیبانی سوادآموزی استان کرمان افزود: این جلسه بعد از چندسال وقفه برگزار و ریل گذاری های خوبی نیز برای پیشبرد اهداف سوادآموزی انجام شد.
لزوم بازنگری در اساسنامه نهضت سوادآموزی
رییس سازمان نهضت سوادآموزی همچنین با تاکید بر لزوم بازنگری در اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی، گفت: این نهضت ظرفیتی برای استمرار دانایی در کشور است.
وی گفت: اساسنامه نهضت باید بازنویسی و محدودیت های آن کم شود؛ همچنین باید مشخص شود اینک سواد چیست و نحوه عملکرد سوادآموزی چگونه باید باشد؟
عبدی اظهارداشت: با وجود بیش از چهار میلیون فرد بی سواد مطلق یا کمسواد در کشور هنوز هم ماموریت نهضت در حوزه سوادآموزی خطیر است.
به گفته وی باید هم افزایی محکمی داشته باشیم تا طی سه سال آینده موضوع آموزش سواد پایه و خواندن و نوشتن تمام شود.
عبدی با تاکید بر اینکه برای سواددار کردن افراد باید نشانی آنان را از ثبت احوال جویا شویم تصریح کرد: دهیاران و بخشداران باید در شناسایی افراد بی سواد به نهضت کمک کنند زیرا دسترسی بهتری به افراد دارند.
وی افزود: همه مسئولان به نوعی مسئول تامین سواد اجتماعی کشور هستند لذا باید آمادگی لازم برای انجام فعالیت های سوادآموزی در گام دوم انقلاب را داشته باشیم و سوادآموزی نباید تنها محدود به خواندن و نوشتن باشد.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان اینکه باسواد کردن افراد جامعه از بروز آسیب های اجتماعی جلوگیری خواهد کرد تصریح کرد: باسواد بودن جلو بسیاری از خسارت ها و آسیب ها را در حوزه بهداشت و درمان می گیرد و از بسیاری از مشکلات نیز پیشگیری می کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: از طرف دیگر صاحبان بسیاری از مشاغل هم نسبت به شغل خود عالم نیستند و شغل ها بر پایه دانایی نیست؛ دانایی جزو نیازهای ضروری کشور است، دنیای متاورس بزودی ما را مبتلا خواهد کرد و ما با دنیایی مواجه می شویم که هیچ شناختی از آن نداریم.
نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی آموزش و پرورش استان با حضور استاندار و مسئولان آموزشی کرمان در محل استانداری برگزار و در پایان آن احکام اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی از دستگاه های مختلف اعطا شد.