به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینیپور عصر پنجشنبه در آیین افتتاح طرح های حوزه صنعت مازندران به مناسبت دهه مبارک فجر در بابلسر افزود: با پیگیری های دولت سیزدهم آزاد راه قائمشهر به ساری با پیش بینی اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومان در دهه مبارک فجر امسال کلنگ زنی خواهد شد که ساخت این طرح در توسعه اقتصادی استان نقش غیرقابل انکاری دارد.
وی ادامه داد: بانک ملی در تامین منابع مالی این طرح همکاری دارد که باید به سهم خود از نگاه کلان مسوولان این بانک در مشارکت در طرح های زیرساختی استان نهایت قدردانی را داشته باشم.
استاندار مازندران گفت: متاسفانه در سال های گذشته مولد سازی به معنای واقعی در کشور انجام نشد و اصل ۴۴ قانون اساسی ناقص اجرا شد اما دولت سیزدهم درصدد احیای این اصل قانونی و مولدسازی امکانات موجود در کشور است.
حسینی پور افزود: در کنار مولد سازی باید به سمت تولیدات دانش بنیان برویم چراکه متاسفانه محصولات کشاورزی ما از جمله مرکبات به دلیل تولید سنتی توان رقابت با کالا های مشابه را ندارد که باید این رویه برچیده شود.
وی ادامه داد: همچنین اولین فاینانس دولت سیزدهم در مازندران انجام شد و کشور چین در یک طرح عمرانی استان مشارکت خواهد کرد.
نماینده عالی دولت در استان مازندران بیان کرد: ساخت بیمارستان با تهاتر نفت از دیگر اقداماتی است که دولت سیزدهم برای جبران عقب ماندگی استان پیگیر آن است و با همراهی های مسوولان در سطح ملی این بیمارستان در بابلسر ساخته خواهد شد.
حسینی پور گفت: در یکسال گذشته مجوز ۹ سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۵۱ میلیون دلار جذب شد که این رقم در مجموع ۲۱ درصد سرمایه گذاری از زمان تاسیس مرکز خدمات سرمایه گذاری تاکنون در استان است.
وی افزود: ۲.۵ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی فوری در قالب چهار طرح در یکسال گذشته جذب شد و قرارگاه دانش بینان در مازندران راه اندازی و توفیقات خوبی بدست آمد.
وی ادامه داد: توانستیم یک هزار هکتار به فضای شهرک های صنعتی استان اضافه کنیم و چانه زنی خوبی در این حوزه مسوولان استان با مسوولان ملی انجام دادند.
استاندار مازندران با اظهار این که در دهه مبارک فجر امسال بیش از ۲ هزار طرح عمرانی و اقتصادی در مازندران با اعتباری افزون بر ۱۵ هزار میلیارد تومان به بهره برداری می رسد، گفت: این طرح ها در حوزه های مختلف آموزشی، بهداشت و درمان، برق، گاز، راه، مسکن، واحدهای تولیدی و اقتصادی، حوزه های زیرساخت های ارتباطی و توسعه شهری و روستایی است.
به گزارش ایرنا، مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی ،حدود ۱۱درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی کشور را دارد.حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.