سید علی احمدزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بزرگراه سی سخت به یاسوج در سفر رئیس جمهور این پروژه ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد که تاکنون ۱۰۸ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است.
وی افزود: آسفالت هشت کیلومتر از مسیر یاسوج به سی سخت انجام و به بهره برداری رسیده و زیر بار ترافیک رفته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: عملیات اجرایی ۲ تونل آن با جدیت در دستور کار است و کار سرعت مطلوبی دارد.
احمدزاده عنوان کرد: تا پایان ۱۴۰۱ تونل ها تمام می وشد و سپس باید استحکام و بستر تونل ها آماده سازی شود.
وی ادامه داد: یک دهنه پل ۳۲۰ متری روی تنگه ورودی به سی سخت باید ایجاد شود که اکنون در حال انتخاب پیمانکار است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: این جاده زیبا به عنوان یک مرکز گردشگری برای منطقه تبدیل خواهد شد و در مجموع پروژه با سرعت قابل قبولی در حال اجراست.
جاده یاسوج به سی سخت به عنوان قدیمی ترین جاده در مناطق سردسیری استان که از وسط بلوط های کهنسال با داشتن پیچ های خطرناک و مرگ آفرین عبور می کند ضمن گردشگری بودن این مسیر یکی از جاده های پر تصادف استان به حساب می آید.
با توجه به توریستی بودن شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا که در ۳۵ کیلومتری مرکز استان شهر یاسوج قرار دارد، افتتاح این جاده که مسیر فعلی آن دارای نقاط حادثه خیز فراوانی است منجر به کاهش مخاطرات و سوانح جاده ای و همچنین شکوفایی گردشگری این منطقه توریستی خواهد شد.
از مجموع پروژه ۳۰کیلومتری یاسوج به سی سخت که ۲ تونل با هزار و ۵۰۰ متر در آن جانمایی شده ۱۴ کیلومتر در سال های قبل افتتاح شده و هشت کیلومتر آن مهرماه امسال به بهره برداری رسیده و مابقی نیز در دست اجراست.
با بهره برداری از این طرح مشکلات ترافیکی و تصادفات تا حدود زیادی در محور یاد شده کاهش خواهد یافت.
کهگیلویه وبویراحمد حدود ۶ هزار کیلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان ۲۰۳ کیلومتر بزرگراه، ۴۳۹ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و پنج کیلومتر راه فرعی و مابقی نیز روستایی است.