به گزارش ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز پنجشنبه در شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی که با حضور معاون پارلمانی رییس جمهور برگزار شد اظهار کرد: نقشه راه باید در سند آمایش فرهنگی مدنظر باشد و تمامی مسایل به وضوح مشخص شود.
وی تصریح کرد: ارزیابی تأثیرات اجتماعی و فرهنگی مسایل و چالش های جامعه و الزام آور شدن پیوست های اجتماعی، از ضرورت های نقشه مهندسی فرهنگی است.
استاندار خراسان شمالی افزود: ارزیابی لازم پس از مراحل تدوین و اجرا در نقشه مهندسی فرهنگی باید انجام شود و مدیران دستگاه های اجرایی در این رابطه حساس باشند.
وی تصریح کرد: اگر ارزیابی ها در نقشه مهندسی فرهنگی دقیق نباشد، سمت و سوق مسائل فرهنگی برای ما روشن نخواهد شد که امیدواریم با بهره مندی از نظرهای اندیشمندان و کارشناسان دقت نظر در برش استانی آن اعمال شود.
حسین نژاد ادامه داد: در برشهای استانی بحث فقط برنامه های هنری نیست و موضوعات فرهنگ بسیار متنوع و تخصصی هستند، در واقع باید این جریان توسط خود مردم و سمن های ذیربط اجرا و یا حداقل نظارت شوند.
هیچ حوزه ای در مهندسی فرهنگی مغفول نماند
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی نیز در ادامه جلسه به سند آمایش فرهنگی اشاره کرد و گفت: تمامی حوزه های مختلف باید در این سند پرداخته شود و هیچ حوزه ای مغفول نماند.
حجت الاسلام رضا نوری افزود: فرهنگ مجموعه ای از باورها، عقاید، اندیشه ها، ارزش ها، اخلاقیات و رفتارها است که فکر، دل، رفتار انسان را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی با بیان اینکه حوزه فرهنگ در تمامی مسایل تاثیر گذار است تصریح کرد: حوزه فرهنگ بر روی مسایل اقتصادی، سیاسی، اجتماعیٰ مباحث امنیتی، سبک زندگی، خانواده و سایر حوزه ها را تحت تاثیر قرار می دهد.
امام جمعه بجنورد به اغتشاشات اخیر اشاره ای کرد و افزود: این جریان نیز مرتبط به حوزه های فرهنگی بود چرا که فرهنگ را تحت تاثیر قرار داده بودند.
نوری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به موضوع فرهنگ بسیار تاکید دارند و اینک باید تمامی این حوز ها مهندسی شوند و نقص و ایرادها را برطرف شود.
وی با بیان اینکه تفاوت ایران اسلامی با سایر نظام ها در موضوع فرهنگ است اظهار کرد: فرهنگ ما دینی و اسلامی است و هیچ فرهنگی در دنیا به اندازه این فرهنگ مترقی نیست چرا که برگرفته از فطرت و عقلانیت است.
معاون پارلمانی رییس جمهور در سفر یکروزه به خراسان شمالی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان حضور یافت.