به گزارش روز یکشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، سید مجتبی مستشار شهیدی افزود: یکی از اهداف استراتژیک شرکت، تبدیل شبکه فشار ضعیف سیمی به کابل خودنگهدار است که مزیتهای زیادی بویژه در حوزه حفاظت از محیط زیست بدنبال دارد.
وی بیان کرد: تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار مزایای زیادی از جمله بازسازی شبکه فرسوده برق، صیانت از محیط زیست، پیشگیری از وقوع سرقت، صیانت از دارایی های فیزیکی و کاهش تلفات برق و بهبود کیفیت ولتاژ مشترکین برق را در بردارد.
مدیر برق چناران اظهار داشت: با توجه به گسترش روز افزون پدیده شوم سرقت شبکه فشار ضعیف سیمی و تاکیدات مدیران شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در اولویت طرحهای مدیریت برق چناران قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این راستا از مهرماه امسال تا پایان آذرماه با انجام عملیات ضربتی توسط ۹ گروه اجرایی در قالب ۳۲ هزار و ۵۰۰ نفر- ساعت کار، ۴۰ کیلومتر از شبکه سیمی با هزینه ۱۱۴ میلیارد ریال در حوزه شهری شهرستان چناران به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
مستشار شهیدی بیان کرد: کل شبکه برق شهرستان چناران ۴۱۳ کیلومتر است که از این میزان ۱۱۰ کیلومتر در حوزه شهری و ۳۰۳ کیلومتر در حوزه روستایی است، با اتمام ۴۰ کیلومتر عملیات تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در حوزه شهری؛ تمامی شبکه برق شهرهای تابعه شهرستان چناران مجهز به کابل خودنگهدار مجهز شدند.
مدیر برق چناران اضافه کرد: در گام بعدی این مدیریت، تمام شبکه سیم مسی روستاهای شهرستان چناران تا پایان نیمه نخست سال آینده به کابل خودنگهدار تبدیل خواهد شد.
چناران در فاصله ۴۵ کیلومتری شهر مشهد واقع است.