حسن کریم پور روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با اقدامات انجام گرفته در مگاپروژه تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار، در نیمه نخست امسال پنج شهرستان استان خراسان رضوی شامل «مه ولات، خلیل آباد، بردسکن، داورزن و خوشاب» موفق به حذف کامل شبکه سیم مسی خود شدند.
وی بیان کرد: با احتساب دو شهرستان گلبهار و چناران که قبلا به کابل خودنگهدار مجهز شده بودند، در مجموع هفت شهرستان مگا پروژه تبدیل شبکه سیمی خود را به اتمام رسانده اند.
معاون مهندسی و نظارت شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با بیان اینکه هدف گذاری این شرکت برای امسال تبدیل 2 هزار و 800 سیم مسی به کابل خودنگهدار است، ادامه داد: سهم نیمه اول امسال هزار و 400 کیلومتر بوده است که تاکنون ۷۲ درصد معادل هزار کیلومتر سیم مسی به کابل خودنگهدار محقق شده است.
وی با بیان اینکه مشکلی در تامین اعتبار برای اجرای مگاپروژه تبدیل سیم به کابل وجود ندارد، افزود: از محل فروش سیمهای مسی و همچنین منابع داخلی، اعتبار مورد نیاز برای اجرای این مگاپروژه تامین شده و خوشبختانه وضعیت عملکردی شرکت توزیع برق خراسان رضوی در این زمینه مطلوب است.
کریم پور اظهار کرد: هدف گذاری نیمه دوم سال برای اجرای مگاپروژه تبدیل سیم به کابل، اتمام آن در ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی است که در صورت تحقق آن تا پایان امسال ۲۰ شهرستان استان به طور کامل مجهز به کابل خودنگهدار شده و این مناطق در زمره شهرهای سبز قرار می گیرند.
سابقه به کارگیری کابل خودنگهدار در شبکه های برق ایران چندان طولانی نیست اما با توجه به مزایای متعدد مورد استقبال قرار گرفته و جایگاه مناسبی یافته است. در واقع این کابل ها خصوصیات بهتری نسبت به سیم های مسی دارند. همچنین با توجه به عایقدار بودن امکان بروز اتصالی بین رشته ها و نیز سرقت برق از بین می رود.
شرکت توزیع برق خراسان رضوی یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در استان به جز شهرستانهای مشهد و طرقبه شاندیز دارد که مربوط به بخش های خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و تجاری هستند.
نظر شما