«صدرالله بابلی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اعلام فرماندهی انتظامی شهرستان و پاسگاه انتظامی دشت ذهاب و اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، مبنی بر وقوع یک مورد حادثه انفجار منجر به فوت، در دهستان دشت ذهاب روستای قلعه بهادری، اکیپ گشت پاسگاه دشت ذهاب به همراه پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
وی اظهار کرد: بنا بر اظهارات اهالی روستا و تحقیقات به عمل آمده، فردی ۳۵ ساله با هویت معلوم، به علت سهل انگاری و دستکاری نمودن یک شی نامشخص، که باعث انفجار آن شده در جا فوت کرد.
نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب گفت: در این خصوص طبق دستور فرمانده انتظامی سرپل ذهاب با تشکیل پرونده بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.
بابلی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون این نخستین مورد انفجار مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی است که منجر به فوت می شود.
وی با بیان اینکه بارش های اخیر باعث نمایان شدن این قبضه مین شده است گفت: توصیه می شود کسانی که در روستاها و اطراف روستا زندگی می کنند از دستکاری کردن اشیاء باقی مانده از زمان جنگ خودداری کنند و در صورت مشاهده موارد اینچنینی موضوع را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند تا نیروی انتظامی در محل حضور پیدا کنند و موضوع بدون کوچکترین خسارتی حل و فصل نماید.
با گذشت سال ها از پایان جنگ تحمیلی، مرزنشینان مناطق غربی استان کرمانشاه همانند ساکنان سایر مناطق مرزی همچنان قربانی مین های خاموش و انفجار مهمات عمل نکرده هستند.
جشن پاکسازی ۷۰۰ هزار هکتار از زمین های آلوده به مین استان کرمانشاه بهمن ماه سال ۹۱ با حضور مسوولان برگزار شد اما با این وجود از آن زمان تاکنون چند مورد برخورد خودرو یا انسان با مین های باقی مانده از زمان جنگ تحمیلی در نواحی مرزی این استان مشاهده شده است.
با وجود تلاش بی وقفه نیروهای پاکسازی میدان های مین، تاکنون تعدادی از مردم مناطق مرزی استان کرمانشاه به ویژه مرزداران، عشایر و نیروهای پاکسازی زمین های آلوده به مین در شهرستان قصرشیرین و دیگر شهرستان های همجوار شامل سرپل ذهاب و گیلانغرب در اثر برخورد و یا انفجار مین و مهمات به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی شهید، جانباز، مجروح و معلول شده اند.
سرپل ذهاب با بیش از ۹۰ هزارنفر جمعیت در غرب استان کرمانشاه با عراق ۴۸ کیلومتر مرز دارد.