علی سملیان روز سهشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: یکی از زیرشاخصهای دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات، درصد خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت است که میانگین کشوری این شاخص ۷۲.۸ درصد است و بوشهر بالاترین درصد را در این زمینه در میان استانهای کشور کسب کرده است.
وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۱۴ کیلومتر فیبر نوری در استان بوشهر اجرا شده و امکان بهرهمندی از این نوع اینترنت برای ۸۷ روستای بالای ۲۰ خانوار استان فراهم شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر کاهش هزینه سرمایهگذاری توسعه شبکه پهنباند، افزایش کیفیت خدمات، وابستگی نداشتن توسعه شبکه به منابع محدود فرکانسی، افزایش کیفیت تجربه کاربر، کاهش شکاف دیجیتالی و توجه به آثار زیستمحیطی را از مزایای توسعه فیبر نوری در استان بوشهر برشمرد و اعلام کرد: این استان از نظر درصد خانوارهای تحت پوشش رتبه چهارم را در سطح کشور دارد.
بیشتر بخوانید
فیبر نوری؛ راهکار دولت سیزدهم برای حل چالشهای ارتباطی و اینترنت در بوشهر
وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۹ سایت همراه در سطح استان بوشهر احداث و ارتقا یافته است که به کمک آن امکان دسترسی به این اینترنت برای ساکنان ۴۱ روستای این استان فراهم شده است.
سملیان یادآور شد: در زمان حاضر ۳۹۷ روستای بالای ۲۰ خانوار استان بوشهر به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و بیشترین اتصال روستاها به این شبکه ملی در شهرستان دشتستان صورت گرفته است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با بیان اینکه ۹۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان بوشهر به شبکه ملی اطلاعات دسترسی دارند، گفت: تنها هشت روستای پرجمعیت این استان از این امکان بیبهره است.
سملیان با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهبود خدمات ارتباطی و افزایش کیفیت دسترسی به شبکه ملی ارتباطات در استان بوشهر، گفت: پهنای باند ورودی استان بوشهر در دولت سیزدهم از ۴۲۰ به ۶۹۰ گیگابیت بر ثانیه ارتقا یافته است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۴۰۳ روستا از ۴۰۵ روستای بالای ۲۰ خانواری استان بوشهر تحت پوشش ارتباطی صوت قرار دارندند که این امکان در ۲ روستا در ۱.۵ سال اخیر فراهم شده و برای تکمیل این امکان ارتباطی در بوشهر تلاش میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با اشاره به اهمیت و نقش ارائه خدمات ارتباطی در توسعه و پایداری روستاها، اعلام کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۵۱ مجوز دفتر پیشخوان خدمات دولت شهری و دفتر ارتباطی و فناوری اطلاعات روستایی صادر شده که برای بیش از یکصد نفر اشتغالزایی کرده است.
وی اضافه کرد: در راستای حمایت از کسب و کارهای حوزه فاوا در این مدت، ۴۸ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۵ پرونده پرداخت شده که برای حدود ۴۰ نفر اشتغالزایی مستقیم داشته است.