به گزارش امروز (چهارشنبه) ایرنا، شیخ «حسن الدیهی» معاون دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق در گفتوگو با شبکه تلویزیونی المنار افزود: «رژیم بحرین به دنبال متحد جدیدی است تا در برابر دشمن خیالی خود یعنی ایران، به آن کمک کند اما هدف اصلی مردم بحرین است».
وی افزود: «رژیم بحرین در تلاش است تا با ایجاد مشارکت با دشمن در زمینههای فرهنگی، بهداشتی، آموزشی و غیره واقعیت جدیدی را در زمینه عادیسازی با دشمن تحمیل کند».
الدیهی خاطرنشان کرد: «رژیم وزرای خود را که خواهان عادی سازی روابط با دشمن اسرائیل نیستند، مجبور کرد با سفیر رژیم صهیونیستی در منامه دیدار کنند».
قرارداد سازش میان بحرین و رژیم صهیونیستی ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ با دلالی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری پیشین آمریکا امضا شد و این کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندینساله غیرعلنی خود را با صهیونیستها آشکار و رسمی کرد.
به دنبال امضای این توافق در ۱۸ نوامبر گذشته، وزرای خارجه رژیم صهیونیستی و بحرین توافق کردند که سفارتخانههای خود را در منامه و تل آویو راه اندازی کنند.
بحرین و رژیم صهیونیستی توافق کردند که روابط دیپلماتیک خود را از طریق توافقنامه ۲۰۲۰ موسوم به «ابراهیم» که با میانجیگری ایالات متحده انجام شد، برقرار کنند.
شواهد در بحرین؛ این کشور کوچک خلیج فارس نشان از شکست روند عادی سازی حکام این کشور با رژیم اشغالگر قدس از نگاه مردم، نخبگان، روشنفکران، علما و رهبران و چهره های مخالف رژیم بحرین دارد؛ زیرا بحرینی ها آغوش خود را برای صهیونیستها باز نکرده و هویت ملی خود را به هویت رژیم جعلی اسرائیل گره نمی زنند.
جدا از معاهدات امضا شده بین منامه و تل آویو از سال ۲۰۲۰ و دیدارهای رد و بدل شده در همه سطوح، هفته ای نیست که این کشور شاهد موضع گیری های بحرینی ها با هدف اعلام «نه به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی» و «بحرین یک فلسطین دیگر نمی شود» نباشد.
با وجود نمایش مورد علاقه حاکمیت بحرین برای کنترل تمام عرصه ها و صداها، مردم موفق شده اند که شکاف های بزرگ موجود در این زمینه را به وضوح نشان داده و به آل خلیفه اعلام کنند که هیچ سازشی با صهیونیستها نخواهند داشت.
می توان با قطعیت گفت که مردم بحرین با هوشیاری نسبت به طرح یهودی سازی کشور خود واکنش نشان داده و با رویکرد خفت بار سردمداران آل خلیفه در به آغوش گرفتن صهیونیست ها و تقدیم دو دستی کشور به آنها مخالف هستند.
انتهای پیام