قاسم محمدی روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال علاوه بر گندم، حدود یک هزار و ۹۰۰ هکتار از اراضی این شرکت به کشت جو اختصاص یافته که یک هزار هکتار آن به صورت دیم و حدود ۹۰۰ هکتار به صورت آبی کشت شده است.
وی با اشاره به راندمان تولید گندم در کشت و صنعت مغان افزود: میزان تولید گندم در زمان مدیریت بخش خصوصی ۲.۳ تن در هر هکتار بود که این رقم امسال به ۲.۷ تن در هر هکتار افزایش یافته است.
میزان تولیدات کشت و صنعت مغان به یک میلیون تن افزایش مییابد
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه امکان افزایش تولیدات شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به یک میلیون تن وجود دارد، افزود: میزان تولیدات این شرکت در سال گذشته ۶۰۰ هزار تن بود که امسال این میزان به ۷۰۰ هزار تن رسید و پیش بینی میشود تا سه سال آینده میزان تولیدات شرکت به یک میلیون تن افزایش یابد.
وی ادامه داد: افزایش راندمان در شرکت رکورد بی نظیری در طول تاریخ تاسیس شرکت محسوب شده و این رکورد نه تنها در گندم بلکه در تولید جو، کلزا و چغندر قند نیز مشهود است.
محمدی خاطرنشان کرد: اهداف، آرمانها، برنامه ریزیها، راهبردهای تعریف شده، منشور و الگوی کشت تدوین شده در بخش کشاورزی با حمایتهایی که در حوزههای مختلف از جمله تامین به موقع نهاده انجام میگیرد، بصورت مدون و زمان بندی شده اجرایی و عملیاتی میشود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه حوزه زراعت یکی از بخشهای فعال این بنگاه اقتصادی است، افزود: یکی از اهداف ایجاد شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان این بود که این شرکت به الگوی کشاورزی ایران تبدیل گردد.
نظام جامع مجتمع کشت و صنعت تدوین میشود
وی با بیان اینکه موفقیتهای کسب شده در این بنگاه اقتصادی حاصل خرد جمعی، همکاری و تلاش کارکنان شرکت است، ادامه داد: هم اکنون با رویکرد جدید از طریق عمل به سیاستها و مشی وزارتخانه جهاد کشاورزی شرکت مغان هم اکنون رو به احیا بوده و سعی میشود، جایگاه گذشته شرکت را در زمینه الگو بودن احیا گردد.
محمدی با بیان اینکه تدوین نظام جامع مجتمع با هدف طراحی برنامههای وضعی، میان مدت و بلند مدت آغاز شده است، افزود: هدف این است که در قالب این نظام جامع، چشمانداز کشت و صنعت مغان به عنوان یک بنگاه اقتصادی بزرگ در بخشهای مختلف کشاورزی و تولید طراحی شده و در خدمت این بخش قرار گیرد.
مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان که هماکنون به عنوان زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی محسوب میشود، در زمینه تولید محصولات کشاورزی، دامی و صنایع وابسته با ۲ هزار و ۷۰۰ نفر نیروی انسانی شاغل فعالیت میکند و به عنوان پیشانی تولید بخش کشاورزی استان در حال فعالیت و تولید است.
این مجموعه بزرگ اقتصادی به عنوان بزرگترین شرکت کشت و صنعت کشور با داشتن اراضی وسیع زراعی به مساحت بیش از ۲۰ هزار هکتار زمین زراعی، ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانههای قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولید غذای دام و سایر نیازهای حوزه کشاورزی از شرکتهای منحصر بفرد کشور محسوب میشود.