نوشهر- ایرنا - معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت : ساز و کار استفاده چند وجهی از دفتر نمایندگی استانداری غرب مازندران به مرکزیت نوشهر درحال برنامه ریزی و طراحی است.

روح الله سلگی روز سه شنبه در حاشیه دیدار مردمی در شعبه دفتر استانداری در نوشهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود :امروز استقرار این دفتر فقط دیدار مردمی و پاسخگویی به درخواست های آنان نیست بلکه پایانه رفت و آمد مدیران استانی به غرب مازندران است و نکته مهم تر آشنایی و پیگیری این مدیران با مسائل مشکلات و معضلات است و سازوکارهای آن در حال طراحی است که این مکان به صرف فقط پاسخگوی درخواسته های مردمی نباشند بلکه به مکانی برای پیگیری و شکل دهی اتاق فکر به منظور سرمایه گذاری در جهت توسعه استان باشد.

وی بیان داشت : استقرار این دفتر هرچند یکی از دستاوردهای بسیار ارزشمند دولت جهادی سیزدهم است اما حضور مدیران استانی در این منطقه سبب شده تا آنان بیشتر با مسائل و مشکلات خطه غربی استان آشنا شوند و از اینکه مراجعه کنندگان چه مطالبات دارند این درخواست ها قابل تحلیل است که در شورای معاونین مطرح شده که نظام مسائل اداری در غرب استان چیست .

سلگی با اشاره به آنکه این دستاورد بسیار مهم از خلاقیت های ارزشمند استاندار این استان بوده است ، خاطرنشان کرد : تاکنون در کشور سابقه نداشته که این گونه مدیران استانی با مردم دیدار بی واسطه داشته باشند و این رویداد مهم امروز مورد اقبال مسوولان سطوح کلان و منجر به رضایت مندی مردم این خطه هم شده است.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در باره فراوانی موضوع درخواست های دیدار امروزش در این دفتر با مردم غرب مازندران هم گفت : بیشترین درخواست ها دریافت خدمات چهارگانه آب ، برق ، گاز و تلفن بوده است و این دسته از مراجعه کنندگان به علت ساخت و ساز در خارج از بافت روستایی و حریم شهری فاقد آب ، برق و گاز هستند و خواهان مساعدت شده اند .

سلگی افزود : امروز هم بیش از ۲۰۰ مورد مراجعه کننده به این دفتر داشتیم و بانگاه کمک با توجه به وضعیت موجود جامعه دستورات لازم به مسوولان این دستگاه های اجرایی خدمات رسان داده شد تا به نوعی این مشکلات را حل کنند .

به گزارش خبرنگار ایرنا، دفتر نمایندگی استانداری مازندران در اول دی ماه سال جاری با پیگیری استاندار مازندران با هدف دسترسی آسان مردم غرب استان به مدیران ارشد مرکز مازندران در شهرستان گردشگرپذیر نوشهر راه اندازی شد.

خطرات جاده ای، طولانی شدن رسیدگی به در خواست های اداری و عدم دسترسی آسان به مدیران استانی از دغدغه ها و رویاهای دست نیافتنی غرب مازندران بود که با شکل گیری دولت جهادی سیزدهم و استقرار این دفتر گامی موثر برای جلوگیری از تمرکز زدایی و توزیع عادلانه خدمات در این خطه غربی مازندران برداشته شد.

از زمان راه اندازی این دفتر تاکنون ۹ دوره مسوولان استانی ، مدیران و معاونان ستادی استانداری روز سه شنبه هر هفته با مردم این خطه غربی مازندران دیدار داشتند و از نزدیک پس از شنیدن خواسته های آنان و آشنایی با مشکلاتشان نسبت به رفع مشکلاتشان گره گشایی کردند.

امروز هم در این دیدار مدیران استانی از جمله بنیاد مسکن ، مدیر شعب بانک ها ، معاونان سازمان جهاد کشاورزی ، بهزیستی ، آموزش و پرورش ،کمیته امداد انقلاب اسلامی و مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری حضور داشتند و به درخواست های مراجعه کنندگان پاسخ دادند.

شهرستان های نور ، نوشهر ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد، تنکابن ، رامسر با برخورداری از ۲۱ شهر ، هزار و ۱۵۰ روستا و جمعیتی دست کم یک میلیون نفر در غرب مازندران قرار دارد.