به گزارش ایرنا از استانداری خراسان جنوبی سومین برنامه ملاقات مردمی جواد قناعت از ساعت ۹ روز چهارشنبه در نمازخانه استانداری برگزار شد و این مکان تا ساعت ۱۴ امروز میزبان مردمی بود که از چندی پیش از طریق مرکز سامد با شماره تلفن ۱۱۱ درخواست ملاقات کردند.
شماری از مدیران هم متناسب با درخواستهای رسیده به سامد، به این نشست دعوت شدند. میزها برای استقرار مدیران و کارشناسانی که آنان را همراهی میکنند، کنار هم چیده شد و فضایی هم برای گفت و گوی راحت و بیدغدغه مردم با استاندار تعبیه شد.
بنری با رنگ نیلی پشت زمینه این فضا مزین به کلام دلنشین امام حسین (ع) است که "اَنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم، فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ" نیازهای مردم به شما از نعمتهای خداوند بر شماست، پس از نعمتها ملول نشوید (و آنها را برآورده سازید) و گرنه از دست میروند.
مراجعین دو به دو در حال گفت و گو هستند و درد دل مدیران هم حاکی از شلوغی و ترافیک کار در این روزهای پایانی سال است.
عقربههای ساعت که از هشت صبح گذشته به دقیقه ۵۹ میرسند، استاندار از راه میرسد، برنامه رسمیت مییابد و دیگر از آن همهمهها خبری نیست.
مراجعین یک نفر یک نفر فراخوانده میشوند و با فراغ بال با نماینده عالی دولت در استان به درد دل مینشینند؛ یکی برای تامین جهیزیه فرزندش استمداد میطلبد، دیگری کارآفرین است و از کمتوجهیها و بیمبالاتیها می گوید.
شهروند دیگری متقاضی دریافت تسهیلات اشتغال است و آن یکی خسته از بالا و پایین رفتنهای مکرر از پلههای بانک، تسریع در روند پرداخت وامش را مطالبه میکند، نفر بعدی که سقفی بر سر ندارد، ناتوان از پرداخت سهم خود در طرح نهضت ملی مسکن، تسهیل شرایط را خواهان است.
او به استاندار میگوید: مسوولان با اصلاحاتی در روند اجرای طرح ملی مسکن، آرزوی خانهدار شدن مردم را محقق کنند.
متناسب با وقت پیشبینی شده ۲۰ نفر برای ملاقات عمومی استاندار خراسان جنوبی دعوت شدهاند، تاکید هم بر این است که سقف بسته نماند و دیگرانِ منتظرِ این دیدار را هم تلفنی به نشست امروز دعوت کنند که این اتفاق هم میافتد.
گفت و گوها به درازا میکشد که صدای اذان، گذشت زمان را یادآور میشود و وقفهای به حد ادای فریضه لازم است لذا دیدار برای لحظاتی متوقف میشود و بعد از نماز، دوباره شروع گفت و گوها و فرصتی که برای مردم لحاظ شده تا ساعت ۱۴ ادامه مییابد.
استاندار خراسان جنوبی در راستای تحقق دغدغه اصلی دولت سیزدهم و اولویت دادن به مطالبات مردمی از طریق دیدارهای چهره به چهره و حتی میدانی، موضوع ملاقاتها را به طور ویژه در دستور کار قرار داده است.
علاوه بر این سومین ملاقات عمومی که در نمازخانه استانداری برگزار شد، قناعت با حضور مکرر در نماز جمعه، مساجد و حاشیه جلسات و بازدیدها فرصتی را برای بودن در جمع مردم اختصاص میدهد و در سفرهای شهرستانی با مردم به طور مستقیم گفت و گو میکند.
نماینده عالی دولت در استان با نمایندگان اقشار و گروههای مردمی نشستهای ویژه برگزار میکند و با حضور در مرکز سامد به صورت تلفنی البته بیواسطه با مردم همکلام میشود و حتی یک روز و در برنامهای که قرار است باز هم تکرار شود، با سوار شدن به اتوبوس درون شهری، فرصتی را برای شنیدن درد دلهای مردم اختصاص داده است.
تاکید استاندار بر جدیت مدیران در پیگیری مشکلات مردم، دیدارهای مردمی و دهگردشیها را در اولویت برنامههای فرمانداران در شهرستانها قرار داده و حتی چهار معاون او هم از این قاعده مستثنی نشدهاند.
قناعت در ستاد استانداری تاکید کرده تا ملاقاتهای مردمی نیز در حوزههای تخصصی برگزار شود؛ دیدارهای هفتگی کارکنان دستگاههای اجرایی با معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار، نشست نمایندگان اقشار و گروههای مردمی با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، اختصاص روز ویژه به مراجعات تولیدکنندگان، سرمایهگذاران و مدیران حوزه اقتصادی در معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و نشستهای مکرر معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با پیمانکاران و جامعه هدف خود در بخشهای مختلف تنها بخشی از ملاقات مردمی است که در محیط کار رقم میخورد.
اگر به این نشستها، دیدارهای میدانی بیواسطه در دهگردشیها و سفرهای شهرستانی معاونین هم اضافه شود، جایگاه مردم در دستگاه اجرایی و دولت سیزدهم به خوبی مشخص میشود.