به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی روز یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گیلان، اظهار کرد: بانکهای ملی و سامان هیچگونه فعالیتی نداشته و تسهیلاتی پرداخت نکردند.
وی گفت: پس از روی کارآمدن دولت سیزدهم، واحدهای تولیدی زیادی راکد بوده که در سایه تلاش ها و همکاری همه بخشها دوباره به چرخه تولید برگشتند و واحدهای تولیدی زیادی نیز افتتاح شدند که این امر در کاهش نرخ بیکاری تاثیر مثبتی داشته است.
وی عنوان کرد: باید مدیران و بانکهایی که در جهت ایجاد اشتغال، تولید و کارآفرینی عملکرد مناسبی داشتند به مردم معرفی کرده و تقدیر کنیم و در مقابل بانکهای کمکار نیز مشخص و معرفی شوند.
وی تصریح کرد : در این راستا بانک های غیر فعال و کم کار در حوزه اشتغال و کارآفرینی را به بانک مرکزی اعلام میکنیم زیرا این بانکها در گیلان به جز ضرر و زیان عایدی برای مردم این استان ندارند.
وی ادامه داد: مدیران باید تلاش کنند تا تمامی اعتبارات طرح شده در بخش اشتغالزایی جذب شود و در این صورت می توانیم با مرکز رایزنی کرده تا منابع جدیدی برای اشتغالزایی در اختیار استان گیلان قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در گیلان اضافه کرد: البته تسهیلاتی که پرداخت میشود میزلان اشتغال، کارآفرینی و نحوه هزینه کرد آن باید مورد رسیدگی قرار گیرد که چقدر توانسته اشتغال ایجاد کند و تولید را رونق دهد.
استاندار گیلان افزود : همچنین تسهیلات در بخشهایی که متقاضی ندارند نیز باید مشخص و علت این امر ریشهیابی شود.
وی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که متولیان بخش اشتغال فراتر عمل کنند و همه افراد و دستگاههایی که در این زمینه متعهد هستند با قدرت بیشتری کار کنند تا نرخ بیکاری همچنان کاهش یابد.
استاندار گیلان بیان کرد: همکاری و تعامل باید با شدت بیشتری در گیلان ادامه یابد تا در این بخش خلایی ایجاد نشود و مردم از آثار مثبت این عملکردها بهرهمند شوند و نیاز است فرصتهای شغلی زیادی را ایجاد کنیم.
توسعه بازارچههای صنایع دستی در گیلان
عباسی به تولیدات صنایع دستی استان اشاره و اظهار کرد: با وجود اینکه بیشتر تولیدات استان گیلان در بخشهای کشاورزی، شیلات و صنایع دستی است باید شهرداریها ترتیبی اتخاذ کند تا بازارچههای فروش صنایع دستی رونق بیشتری گیرد.
نمانیده عالی دولت در گیلان به اهمیت مشاغل خانگی نیز اشاره کرد و گفت: مشاغل خانگی از اهمیت ویژهای در دولت کنونی برخوردار است به خصوص بانوانی که در این بخش فعالیت دارند و این بازارچه های صنایع دستی می تواند حمایتی از این بانوان باشد.
وی در ادامه افزود: چون این بانوان علاوه بر تربیت فرزندان و کارهای روزمره، در بخش تولید نیز حضور دارند و در این راستا، شهرداریها مکلفند که بازارچههای بیشتری را درنظر بگیرند تا تولیدات صنایع دستی در آن عرضه شده و به فروش برسد.
استاندار گیلان بیان کرد: با توجه به تاکید دولت در ورودیها رشت نیز در ایام تعطیلات سال نو و همچنین در روزهای عادی، بازارچه فروش صنایع دستی راهاندازی شود تا محصولاتی که با تلاش کارآفرینان تولید میشود، به راحتی بفروش برسد.