به گزارش خبرنگار ایرنا جواد اشرفی روز دوشنبه در نشست کارگروه آرد و نان استان خراسان جنوبی گفت: نظارت و بازرسی بر فعالیت نانواییهای استان در نوروز و ماه مبارک رمضان باید تشدید شود تا مشکلی در تامین نان مردم به وجود نیاید.
وی افزود: همه تلاش کارگروه آرد و نان استان این است که در روزهای پایانی سال و ماه رمضان کمترین مشکل را در تامین نان مردم داشته باشیم.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: حوزه خبازی ارتباط مستقیم با سفره مردم دارند پس باید در این خصوص نظارتها افزایش یابد.
وی با تاکید بر برگزاری منظم جلسات کارگروههای شهرستانی آرد و نان تصریح کرد: باید در این کارگروهها برنامهریزیها به گونهای باشد که مردم در پایان سال و نوروز کمترین مشکل را در تامین نان خود داشته باشند.
اشرفی گفت: ما نیز در کمک به نانواییها و تامین آرد مساعدتهای لازم را خواهیم داشت و بیش از ۱۲ نانوایی در شهرستان بیرجند از چند روز آینده تا پایان ماه رمضان در راستای تامین نان مردم در بیشتر ساعات شبانهروز به عنوان کشیک فعالیت خواهند داشت.
وی از مسئولان متولی خواست نانواییهای کشیک در نوروز ۱۴۰۲ و ماه رمضان را با نصب بنر مشخص کنند.
در این نشست پخت نان خشک مرسوم به «غینیچه» با آرد نوع ۲ به عنوان نان عرف در تعدادی از واحدهای نانوایی شهرستانهای بشرویه و طبس طبق روال گذشته مصوب و قرار شد قیمتگذاری جدید آن توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت مشخص شود.
بررسی روند تسهیلات ابلاغی بند "ب" تبصره ۱۶
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی امروز در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان با محوریت بررسی روند تسهیلات ابلاغی جزء ۲ بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه گفت: تسهیلات تبصره ۱۶ در قالب ۲ جزء پرداخت شده که جزء یک مربوط به اشتغال مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و دومی مربوط به اشتغال سایر دستگاههاست.
وی اظهار داشت: ۸۰ درصد طرحهای معرفی شده به بانک در جزء یک بند "ب" تبصره ۱۶ تسهیلات اشتغال را دریافت کرده که در این خصوص ۱۲۰ میلیارد تومان به طرحهای بهزیستی و بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان به طرحهای کمیته امداد پرداخت شده است.
اشرفی افزود: ۴۰ درصد طرحهای معرفی شده مربوط به جزء ۲ تبصره ۱۶ هم تسهیلات لازم را دریافت کرده و از این محل تا ۱۴ بهمن ماه تعداد هفت هزار و ۲۲۸ طرح برای ۶۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط ۱۴ نهاد و دستگاه اجرایی به ۱۷ بانک معرفی شده است.
وی گفت: از این تعداد سه هزار و ۱۰۶ طرح به مبلغ ۲۵۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.
معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از محل جزء ۲ بند "ب" تبصره ۱۶ در سال جاری هزار و ۲۸۳ میلیارد تومان تسهیلات به استان ابلاغ شده است.
وی با تاکید بر اولویتبندی دستگاهها برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اظهار داشت: اشتغال زیربنای معیشت، مسکن و رفاه افراد است پس باید بانکهای متولی روند پرداخت تسهیلات را تسریع کنند و همراهی لازم را با متقاضیان داشته باشند.