به گزارش ایرنا، مهدی صادق کوهستانی روز سه شنبه در آیین افتتاح دومین دوره جشنواره گل نرگس ماسال این بخش که با حضور مسوولان کشوری و استانی و محلی در این روستا آغاز شد، افزود : این روستا از دیر باز با گذشت چهار دهه با تغییرالگوی کشت ، کشاورزان منطقه به این باور رسیدند که کشت محصول گل نرگس را توسعه بدهند.
وی اظهارداشت : روستاهای این بخش شهرستان چالوس از ظرفیت های بالایی در حوزه های گردشگری، کشاورزی و صنعتی برخوردار است که تاکنون توجه نشده است.
وی خاطرنشان کرد : این بخش از طرفی به استان البرز و شهر طالقان و از سمتی دیگر به کجور نوشهر و چالوس منتهی می شود که در هر نقطه آن مستعد تولید گیاهان دارویی است که امروز اهالی آن به مصرف این داروها گرایش یافتند.
بخشدار مرزن آباد تصریح کرد: بیشتر تلاش ها این است ظرفیت های این بخش و روستاها معرفی و بستر برای معرفی سرمایه گذاران فراهم شود.
به گفته کوهستانی این رویکرد می تواند به پویایی اقتصاد روستایی و بهبود فضای کسب و کار در این منطقه کمک کند.
وی اضافه کرد : با توجه به تاکید استاندار مازندران مبنی بر داشتن ظرفیت ۵۰۰ روستای این استان و معرفی ظرفیت های روستاها، این جشنواره هم در همین راستا برگزار شده است.
بخشدار مرزن آباد برند سازی، حمایت و تشویق کشاورزان ، علمی و تخصصی کردن محصول اعم از فرآوری و صنایع تبدیلی مثل دم نوش، اسانس، روغن نرگس ، معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در روستاهای بخش مرزنآباد اعم از صنعتی، کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، گردشگری، بومگردی با هدف جذب سرمایهگذار، معرفی ظرفیت های منطقه در سطح ملی و اشاعهی فرهنگ روستا و ایجاد شور و نشاط در بین مردم را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.
علاوه بر گل نرگس و محصولات فرآوری آن توانمندیهای دیگر محصولات بومی و محلی روستاییان منطقه نیز در زمینه گردشگری، بومگردی و تولیدات سنتی و لبنیات، عطاری و گیاهی در ۱۰ غرفه این جشنواره عرضه شده است.
بازیهای بومی و محلی را از دیگر برنامه های جنبی این جشنواره چهار روزه اعلام شد.
نخستین دوره این جشنواره در سال ۹۷ برگزار شد.
بخش مرزن آباد ۱۰۳ روستا و آبادی دارد.