به گزارش ایرنا از شبکه الجزیره، نورالدین الطبوبی روز سه شنبه اضافه کرد: طرحی را برای نجات کشور ارائه کردیم ولی دولت کنونی، ارائه طرح را جنایت می داند.
وی افزود: ما به دنبال قدرت و حکومت نیستیم و مواضع روشنی برای برون رفت کشور از این فضای خطرناک و تنش آلود داریم.
الطبوبی گفت: از کسی حمایت نمی کنیم و بر وظیفه ملی و استقلال خود تاکید می کنیم.
وی بیان کرد: اعتراضات ما منظم و طبیعی و با هدف دفاع از آزادی ها و مردمسالاری برگزار شد و با هرکس اهداف و اصولش با ما مشترک و به دنبال منافع تونس باشد توافق می کنیم.
دبیرکل اتحادیه کارگری تونس گفت: اعضای این اتحادیه ابزار لازم را برای دفاع از آن دارند و با هرتهدیدی که متوجه اتحادیه شود مقابله می کنند.
اتحادیه روزنامه نگاران تونس نیز روز سه شنبه در بیانیه ای نسبت به تبدیل شدن خبرگزاری رسمی این کشور به دستگاه تبلیغاتی هشدارداد.
این اتحادیه از روزنامه نگاران خواست استقلال خود را حفظ کنند و با تلاش هایی که برای خط دهی به آن ها انجام می شود مقابله کنند.
رئیس جمهور تونس از ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۱ (سوم مرداد ۱۴۰۰) مجموعهای از اقدامهای فوقالعاده را اتخاذ و با اعلام لغو اختیارات پارلمان، رفع مصونیت نمایندگان، انحلال هیات نظارت بر قانون اساسی و سپس انحلال پارلمان این کشور بن بست سیاسی شدیدی در تونس ایجاد کرد که با موجی از مخالفتها و اعتراضهای احزاب و جریانهای سیاسی به ویژه جنبش النهضه این کشور روبرو شد.
مخالفان سعید وی را به کودتا علیه دستاوردهای دموکراتیک قیام سال ۲۰۱۱ میلادی که به برکناری «زین العابدین بن علی» دیکتاتور (رئیس جمهور وقت) تونس منجر شد متهم میکنند اما سعید میگوید که اقداماتش قانونی و برای نجات تونس از بحران سیاسی طولانی مدت ضروری است.
سعید ۱۱ بهمن ماه نیز با نه بزرگ مردم تونس و احزاب مختلف این کشور روبه رو شد، بطوری که براساسا گزارش هیأت عالی مستقل انتخابات این کشور، میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی این کشور، طبق آمار رسمی، از ۱۱.۴ درصد در دور اول و ۱۱.۳ درصد در دور دوم تجاوز نکرد.
احزاب و گروه های سیاسی تونس با اشاره به کم رمق بودن دور دوم انتخابات، آن را نشانه پشت کردن مردم به برنامههای سیاسی قیس سعید رئیس جمهور دانسته و خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری شدند.
سعید اما اعلام کرد که علت مشارکت پایین مردم این است که شهروندان به این علت که نهادهای پارلمان در طول ۱۰ سال گذشته، دولت را دستکاری کرده اند، برایشان دیگر اهمیت ندارد.