به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل رفیعی روز پنجشنبه در جلسه ستاد ساماندهی تعاونیهای استان، افزود: تشکیل این ستاد، در چارچوب رویکرد دولت و مسوولان استان مبنی بر گرهگشایی و حل مشکلات طولانی مدت مردم استان از جمله اعضای تعاونی های مسکن صورت گرفت.
وی، ضمن تاکید بر لزوم تقویت وظایف نظارتی توسط اداره کل تعاون، گفت: ضعف نظارت ها در گذشته، موجب بروز مشکلاتی برای مردم و تعاونی ها شد و از سویی سوء استفاده سوداگران، فرصت طلبان و تضییع سرمایه های مردم را در پی داشت بنابراین باید با نظارت به موقع و مستمر جلوی تخطی از قانون توسط تعاونیها به ویژه تعاونیهای مسکن گرفته شود.
این مسوول با اشاره به شایعاتی مبنی بر الحاق زمین های برخی تعاونیهای حاشیه شهر زنجان به محدوده شهری، گفت: خرید و فروش فیش این زمین ها غیرقانونی است و تعاونی های مسکن و بنگاههای معاملات املاک نیز نسبت به این موضوع واقف هستند و باید به قانون پایبند باشند، در غیر این صورت طبق ضوابط با متخلفان برخورد خواهد شد.
وی اظهار داشت: براساس درخواست برخی تعاونی ها در جلسات قبل مقرر شد بعد از بررسی های کارشناسی و فنی توسط دستگاه های مسوول و با لحاظ حداکثر منافع اعضای تعاونی ها در چارچوب قانون و نیاز شهر، بسته های پیشنهادی به تعاونیهای مذکور ارائه شود.
معاون استاندار زنجان، به سوداگری برخی ها از شایعه الحاق زمین ها به محدوده شهر، اشاره کرد و ضمن تاکید بر اینکه الحاق اراضی به محدوده شهری نیاز به طی شدن فرایند خاصی از جمله تصویب در شورایعالی معماری و شهرسازی دارد، گفت: بنا به اظهارات دستگاه های مسوول، محدوده فعلی شهر زنجان با افق ۸۵۰ هزار نفری بسته شده است.
وی یادآور شد: اوایل امسال، زمین هزار هکتاری لیل آباد در غرب شهر زنجان برای تامین نیازمندی های مختلف شهر زنجان و الحاق به محدوده، خریداری شده است که بخشی از آن برای مسکن ویلایی خواهد بود.
رفیعی خاطر نشان کرد : هدف تعاونیهای مسکن، تامین مسکن برای اعضا است نه زمین بنابراین توصیه می شود که مدیران تعاونی ها فرصت سوزی نکنند تا مشکل مسکن اعضا حل شود.