به گزارش روز جمعه روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد مهران فاطمی در اختتامیه دومین جشنواره استانی مونولوگ با اشاره به تاثیر هنر در زمینه های مختلف تصریح کرد: هنر و هنرمند متعهد دوای تمام دردهای ماست و فرهنگ، اقتصاد، علم و فناوری و آسیبهای اجتماعی با زبان هنر قابل حل است.
وی افزود: سختترین هنرها، هنر نمایش و تئاتر است چرا که در هنر تئاتر باید زنده دیالوگها را گفت و اجرا کرد، سخنرانان نیز مثل هنرمندان تئاتر مونولوگ هستند و قطعا کار دشوار و سختی است.
وی با بیان اینکه جامعه ای که به هنرمندان احترام نگذارد و هنر را به رسمیت نشناسد قد نمیکشد، گفت، اگر بستر و ظرفیت هنری در جامعه شکل نگیرد قطعا جامعه مشکلدار خواهد شد و لذا ما در این راستا حمایت انجام خواهیم داد و برای افزایش زیرساخت هنری ۸ میلیارد تومان سال آینده برای ساخت پلاتو جدید در استان و شهر یزد تخصیص خواهد یافت.
شهردار شهر میراث جهانی یزد هم در خصوص برگزاری جشنواره استانی تئاتر یک نفره در استان یزد گفت: یکی از رسالتها و برنامههای شهرداری یزد کشف و شناسایی استعدادها در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در سطح شهر دارالعباده یزد است.
ابوالقاسم محیالدینی اظهار کرد: با گسترش و ادامه این رویدادها در سالهای آینده ضمن کشف استعدادهای نو باید به ارتقا استعدادها در سالهای آتی بپردازیم.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی صداقت رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد هم گفت : امسال برای دومین سال، این سازمان اهتمام ویژهای برای برگزاری جشنواره مونولوگ داشت، امید که اجرای این گونه رویدادهای فرهنگی، مثمرثمر در کشف استعدادها بوده و آموزش لازم را به هنرجویان و افراد متقاضی فعالیت هنری داده باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد نیز گفت: در ادامه برپایی رویدادهای فرهنگی در استان یزد جشنواره مونولوگ در سال ۱۴۰۱ چهارمین رویداد هنری در عرصه تئاتر بود که قطعا منجر به کشف، رشد و تقویت هنرمندان این عرصه خواهد شد.
احسان عابدی گفت: با آماده کردن بستر و ظرفیتهای لازم در این عرصه، جوانان میتوانند به خوبی خود را به عرصههای رقابتی بزرگتر برسانند و همیشه خود را تقویت کرده و آینده شکوفا و پرباری در زمینه تئاتر و هنر برای آینده یزد داشته باشیم
دومین جشنواره مونولوگ یزد (تئاتر یک نفره) به مدت سه روز در یزد برگزار شد؛این جشنواره با رویکرد آموزش محوری برگزار شد که ۹۰ اثر به دبیرخانه آن واصل که در نهایت ۳۵ اثر انتخاب و در دو بخش هنرمندان و استعدادهای جدید به مرحله داوری راه یافت و در این مراسم از برگزیدگان هر بخش تجلیل شد.
تکگویی یا مونولوگ یکی از شگردهای ادبیات داستانی و هنرهای نمایشی است که در آن شخصیت داستان یا گویندهٔ شعر خطابه یا داستان یا وصف و درددلی را به تنهایی، خطاب به خود یا بینندگان و شنوندگان، عرضه میکند .