مسعود میرزایی شهرابی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: هر چه قدر در تولید علم قوی هستیم در مصرف علم ضعف داریم، در حالیکه باید مصرف علم را نیز یاد بگیریم.
وی بیان کرد: این تفکر که والدین، فرزندان دکتر و مهندس می خواستند و دانش آموزان باید حتما کنکور بدهند تا وارد دانشگاه شوند، مربوط به زمان شصتی ها بوده است.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی اظهار داشت: اکنون دیگر نباید خانواده ها مانند دهه های قبل برای ورود جوانان به دانشگاه ها فشار بیاورند، چراکه دکتر و مهندس زیاد داریم اما امروز به فناور نیاز داریم.
وی با اشاره به جایگاه ایران در تولید علم و ارائه مقالات ادامه داد: ایران یک درصد جمعیت کره زمین را دارد اما ۵.۴ درصد مقالات داغ (مقالات پرخواننده) یا همان "هات پی پرها" در جهان را به خود اختصاص داده است.
میرزایی شهرابی گفت: با توجه به این شاخصه ها چرا باید جوانان را دوباره به سمت دانشگاه گسیل کنیم؟ باید آنها را برای افزایش مصرف علم به شرکتهای دانش بنیان رهسپار نماییم.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی اظهارداشت: یکی از اقدامات برای نهادینه کردن مصرف علم و تربیت نسل فناور، احداث نخستین سرزمین علم وفناوری دانش آموزی ایران در مشهد بود.
وی بیان داشت: در حال حاضر نوجوانان دهه هشتادی ما بسیار زرنگ تر و خلاق تر از نوجوانان دهه های گذشته هستند، با برخی حمایتها به دنبال تاسیس شرکتهای دانش بنیان دانش آموزی در استان هستیم.
در حال حاضر ۹۵۰ شرکت فنآور در خراسان رضوی فعالیت دارند.