به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل جباری عصر یکشنبه در نخستین جشنواره بزرگ طبخ آبزیان( ماهی و میگو) استان در گرگان، افزود: تولید آبزیان در گلستان ۲۰ هزار تن در سال است که عمده آن به بازارهای خارج استان فرستاده میشود.
وی با تاکید بر سرمایهگذاری در مصرف ماهی و میگو ادامه داد: سرانه مصرف این محصول در گلستان، ۱۰.۸ کیلوگرم به ازای هر نفر و سرانه کشور ۱۳.۸ کیلوگرم است.
وی گفت: سرمایهگذاری در حوزه مصرف ماهی و میگو در سبد غذایی ساکنان گلستان یکی از برنامههای مهم این اداره کل بوده و با جدیت هم دنبال میشود.
جباری از سرمایهگذاری در افزایش تولید ماهی و میگو در گلستان خبر داد و گفت: امسال بیش از ۳ هزار تن میگو در استان برداشت شد که از طریق آن زمینه اشتغال ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در منطقه محروم و مرزی گمیشان به وجود آمد.
جباری ادامه داد: اکنون ۱۰ طرح پرورش ماهی خاویاری در سطح استان فعال است.
مدیرکل شیلات گلستان، توسعه پرورش ماهی در قفس در سواحل خزر، مراکز پرورش ماهیان گرمابی در نواحی شمالی و سردآبی در مناطق جنوبی و پرورش ماهی در منزل را از جمله طرحهای مهم این اداره کل برشمرد و گفت: این سرمایهگذاری ضمن ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم، به افزایش سرانه درآمد ساکنان استان منجر خواهد شد.