حسین عبدلی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اوج مصرف سوخت به خصوص روزهای پایانی سال، گفت: روزانه بیش از یک میلیون لیتر بنزین در استان توزیع می شود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه شاهرود افزود: توزیع سوخت در نقاط مختلف استان سمنان از طریق چهار منطقه سمنان، دامغان، گرمسار و منطقه مرکزی شاهرود انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای ارایه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی در زمینه تامین سوخت در جایگاهها اندیشیده شد، اضافه کرد: ظرفیت مخازن سوخت استان سمنان با توجه به میزان نیاز متفاوت است که با توجه به قرارداشتن در محور اصلی تهران-مشهد و وجود سه انبار فعال در دامغان، سمنان و شاهرود، بسیار فراتر از نیاز استان، ظرفیت ذخیرهسازی وجود دارد تا مشکلی در این زمینه به وجود نیاید.
عبدلی افزود: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بهعنوان متولی امر توزیع سوخت در کشور از مردم درخواست دارد تا کنترل مصرف، کاهش میزان مصرف و بهینهسازی مصرف سوخت به ویژه در سوخت مایع شامل بنزین، گازوئیل، نفت سفید و گاز مایع را در دستور کار قرار دهند.
نکات مهم درباره سوختگیری و کارت سوخت
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه شاهرود با بیان اینکه رمز کارت سوخت محرمانه است، تاکید کرد: مالکان کارت سوخت برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی از قراردادن رمز کارت سوخت خود به دیگران خودداری کنند.
وی یادآور شد: مسافران نوروزی در صورت فراموشی رمز کارت سوخت میتوانند به دفاتر حذف رمز مستقر در نواحی شرکت پخش فرآوردههای نفتی در شهرستانها مراجعه کنند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه شاهرود با بیان اینکه کارت سوخت در جایگاه برای موارد اضطراری است، گفت: توصیه میشود مسافران نوروزی هنگام سوختگیری در جایگاههای عرضه سوخت از کارت شخصی خود استفاده کنند.
وی بیان کرد: مالکان خودروهای فاقد کارت سوخت برای ثبت درخواست صدور کارت المثنی به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.
رییس شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه شاهرود گفت: کارت هوشمند سوخت مانند دیگر مدارک هویتی دارای اهمیت است و ضرورت دارد مالکان در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.
به گزارش ایرنا، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه شاهرود وظیفه یافت، نگهداری و ارسال فرآورده های نفتی به مصرف کنندگان عمده و جزء از طریق ناوگان حمل و نقل فرآورده های نفتی در اقصی نقاط استان سمنان و گاهی استانهای همجوار را برعهده دارد.
این منطقه دارای چهار ناحیه مرکزی شاهرود، سمنان، دامغان و گرمسار است و با توجه به حد فاصل میان تهران و مشهد و تقاطع در مسیرهای استانهای تهران، مازندران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و گلستان در عرصه های سوخترسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.