تهران- ایرنا- معاون اجتماعی و فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برنامه مهم این وزارتخانه، توسعه و ترویج ورزش قهرمانی برای جامعه کارگر بوده که در این راستا ۲۸۰فضا برای این قشر در کشور دایر است.

به گزارش ایرنا، حضور در رقابت‌های روسیه را می‌توان یکی از اتفاقات مهم ورزش کارگری در سطح بین‌المللی در سال گذشته دانست که ورزشکاران این بخش توانستند با درخشش در این آوردگاه، عملکرد قابل قبولی را از خود به جای بگذارند.

در این خصوص، محمد چکشیان در گفت‌وگو با ایرنا به رویکرد مهم ورزش کارگری برای سال ‌آینده اشاره کرد و اظهار داشت: مهم‌ترین ظرفیت کشور مربوط به سرمایه انسانی آن است. این سرمایه به تعبیر مقام معظم رهبری، ستون اقتصاد کشور به حساب می‌آید. در این راستا باید تلاش کرد تا با این رویه سطح نشاط و شادابی را در جامعه کار و تولید افزایش داد.

معاون وزارت کار همچنین ادامه داد: ورزش کارگری به هیچ عنوان تک جنسیتی نبوده بلکه در کنار وزرشکاران مرد، قشر زنان نیز تاثیرگذار هستند. زنان همیشه در صنعت و پیشرفت اقتصاد کشور تاثیر گذار هستند و در نقش تربیتی نسل آینده این کشور حضور چشم‌گیری دارند. آنان توانسته‌اند نقش محوری در جامعه کشورمان ایفا کنند.

وی به سرانه فضای ورزشی جامعه کارگری نیز اشاره کرد و گفت: اکنون ۲۸۰ فضای ورزشی مجهز، زیر نظر این وزارتخانه دایر است. به استثنای این فضاها، مجموعه‌های دیگری از سوی کارفرمایان و هیئت امناهای واحدهای تولیدی نیز وجود دارند که قشر کار، روزانه در این محیط‌ها فعالیت ورزشی دارند.

چکشیان به نقش محوری فدراسیون ورزش کارگری نیز پرداخت و ادامه داد: آغاز فعالیت این نهاد به یک دهه گذشته بازمی‌گردد که فدراسیون ورزش کارگری بنا دارد تا در دهه دوم فعالیت کاری خود با ترویج ابعاد ورزشی از سوی هیئت‌های استانی، شهرستانی و انجمن‌های مختلف، این ورزش را ارتقا دهد. در حال حاضر جامعه کارگری بیشترین قشر تاثیر گذار جامعه را در اختیار دارد که با وجود ۱۴ میلیون عضو، بیشترین استعدادهای را می‌توان از دل آن بدست آورد.

وی گفت: یکی از برنامه‌های ما در این وزارتخانه و فدراسیون، ارتقای سند راهبردی است که در سال آینده بنا داریم تا تحول جدی چه از لحاظ کمی و کیفی داشته باشیم. با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی جامعه کارگری، از این تعداد بیش از ۳۰۰ هزار ورزشکار مرد و زن در رویدادهای مختلف ورزشی به فعالیت می‌پردازند.