به گزارش ایرنا، مرضیه ابویی مهریزی شنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران شهرستان افزود: این تسهیلات با همکاری بانکهای عامل برای اجرای طرحهای مختلف خدماتی، کشاورزی، دامداری و تولیدی پرداخت شد.
وی با بیان اینکه هنوز ۸۶ نفر دیگر در نوبت دریافت تسهیلات اشتغالزایی در شهرستان هستند به اهمیت تقویت همکاری بانکهای عامل برای حل اشتغال و کمک به تولید توسط مددجویان بهزیستی اشاره کرد.
این مسئول به اهمیت برگزاری دورههای متعدد آموزشی برای جامعه هدف زیرپوشش و نقش آن در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ناهنجاریها اشاره که جزو برنامه محوری بهزیستی است.
شرکت ۲ هزار نفر در دورههای آموزشی
ابویی بیان کرد: در یکسال اخیر بیش از دو هزار نفر از افراد زیرپوشش با حضور اساتید مجرب به خصوص در حوزه خانواده و پیشگیری از برخی آسیبهای فرهنگی از آموزشهای مورد نیاز استفاده کردند.
به گفته وی یکی از مهمترین و موثرترین راهها برای پیشگیری از برخی ناهنجاریها و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی همکاری خیران و بخش خصوصی با دولت برای برگزاری دورههای مختلف و ارتقای سطح اطلاعات جامعه هدف زیرپوشش است.
رییس اداره بهزیستی مهریز گفت: فعالیتهای بهزیستی بسیار گسترده و برای تحقق تمامی اهداف به همکاری بیش از گذشته خیران در حوزههای مختلف عمومی و تخصصی و کمکهای مادی نیاز مبرم است.
ابویی مهریزی در خصوص سایر فعالیتهای این اداره در سالجاری گفت: هماکنون پنج مرکز روزانه و شبانه نگهداری سالمندان در شهرستان فعال است که حدود ۲۰۰ نفر از امکانات رفاهی و درمانی آنها استفاده میکنند.
وی بیان کرد: طی دو ماه اخیر با پیگیری و همراهی خیران دو میلیارد ریال در قالب جذب مشارکتهای مردمی برای اجرای برخی از برنامهها و ارائه خدمات به جامعه زیرپوشش مساعدت شده است.
این مسئول یادآور شد: هماکنون سه مرکز مثبت زندگی با همکاری بخش خصوصی در چارچوب مقررات در شهرستان فعال است که به یک هزار و ۸۱۸ معلول خدمات ارائه میدهند.
مناسب سازی ۷۰ درصدی شهر مهریز
ابویی گفت: با همکاری و همراهی مشاوران در سالجاری ۵۴ درصد پروندههای مربوط به طلاق در شهرستان به صلح و سازش ختم شد که آمار خوبی است و باید این روند در سال آینده تداوم یابد.
وی اظهار کرد: حدود ۷۰ درصد ورودی ادارات و بانکهای شهرستان برای استفاده سالمندان و معلولان در شهر در سطح محلات مختلف مناسب سازی شده و باید با همکاری مسئولان این مشکل برای همیشه برطرف شود.
هم اکنون حدود دو هزار و ۵۰۰ مددجو زیرپوشش برنامهها و خدمات اداره بهزیستی مهریز هستند که نیمی از آنها را معلولان تشکل میدهد.
مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.