داریوش فرمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به شلوغی این روزهای جاذبههای گردشگری کرمانشاه افزود: از ۲۰ اسفند تاکنون در مجموع ۴۳۲ هزار نفر از جاذبههای گردشگری کرمانشاه بازدید کردند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه اضافه کرد: همچنین در این مدت ۶۹ هزار و ۷۳۴ نفر در مراکز اقامتی و محلهای تعبیه شده برای میهمانان نوروزی استان اسکان پیدا کرده اند.
وی تصریح کرد: این تعداد میهمان نوروزی در هتلها، هتل آپارتمانها، میهمانپذیرها، اقامتگاههای بومگردی، خانه مسافرها، هتل بوتیکها و نیز کمپها، مدارس و خوابگاههای دانشجویی در نظر گرفته شده، اسکان پیدا کردهاند.
فرمانی، از تشدید نظارت و بازرسی از تاسیسات گردشگری استان به منظور ارایه خدمات مطلوب تر هم خبر داد و گفت: طی این مدت ۱۶۷ مورد بازدید نظارتی از این اماکن و مراکز صورت گرفته که حدود ۱۰ مورد از آنها مورد تشویق قرار گرفتهاند و ۱۸ مورد هم تذکر گرفتهاند و برای یک مورد هم اخطار کتبی صادر شده است.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیدهاندحاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سرابهای نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
در استان کرمانشاه ۲۶ هتل، پنج هتل آپارتمان، ۲۰ میهمانپذیر، ۱۸ مجتمع خدمات رفاهی و ۴۴ اقامتگاه بوم گردی فعالیت میکند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در دو هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.