رییس مرکز بهداشت شهرستان دزفول روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی از ۲۴ اسفندماه آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.
محمدعلی شفیعی نیا افزود: از زمان آغاز این طرح تا چهارم فروردین ماه، یکهزار و ۴۸۸ مورد بازسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۸۴۸ مورد بازرسی از مراکز عمومی، گردشگری و اسکان مسافران نوروزی در دزفول انجام شد.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۰۶ بازدید مشترک و ۱۷۱ نمونه برداری از مواد غذایی دزفول انجام و ۲۸۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دزفول اظهارکرد: ۵۴ مورد نمونه برداری آب آشامیدنی هتلها و رستورانهای دزفول نیز انجام شد و ۱۰۳ مورد اخطاریه و اقدامات قانونی به رستورانها، هتلها، عرضه مواد اغذیه خام و سایر اماکن داده شد.
وی افزود: طی این بازرسیها پس از اخطار و تذکرهای بهداشتی و پابرجا بودن مشکلات بهداشتی، ۱۱ واحد پلمب شد.
رییس اتاق اصناف شهرستان دزفول نیز گفت: با توجه فرا رسیدن ایام نوروز و آغاز ماه مبارک رمضان به منظور نظارت بیشتر بر اقلام اساسی و مورد نیاز مردم، بازرسی از واحدهای صنفی مرتبط در دستور کار قرار دارد.
مجتبی فرهینیا افزود: لازم است برای رفاه حال حقوق مصرفکنندگان، واحدهای صنفی نسبت به درج قیمت و رعایت نرخ مصوب، دقت و اهتمام ویژهای داشته باشند.
وی ادامه داد: در همین راستا، ۱۱ پرونده تخلف در زمینه فروش زولبیا و بامیه تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.
رئیس اتاق اصناف شهرستان دزفول به شهروندان توصیه کرد: درصورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، گزارشهای خود را از طریق تلفن ۰۶۱۴۲۴۲۰۶۹۹ به واحد بازرسی اتاق اصناف شهرستان دزفول اطلاع دهند.