دکتر محمد شاه ویسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با شروع ماه مبارک رمضان رویه اقدامات نظارتی با حساسیت بیش از پیش بوده و با هر گونه تهدید امنیت سلامت مردم برابر قانون برخورد میشود.
وی ادامه داد: در همین راستا روز گذشته نان چهار خبازی سنندج از نظر میزان نمک موجود و عدم استفاده از جوش شیرین در نان توسط بازرسان این مرکز نمونه برداری شد.
رئیس مرکز بهداشت سنندج افزود: بازرسان این مرکز روز یکشنبه ۶۱۰ مورد بازدید انجام دادند که ۴۹۹ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۱۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی، هشت مورد مساجد و سه مورد نیز اماکن مذهبی بین راهی بوده است.
شاه ویسی یادآور شد: در نتیجه این بازدیدها هزار و ۴۸۰ کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف و فاقد مشخصات و استانداردهای لازم کشف و با نیابت قضایی ضبط شد.
وی از پیگیری ۲ مورد شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ و پیگیری اخطاریه های صادر شده به اصناف در گذشته اشاره داشت و اضافه کرد: شبانه روز گذشته، ۱۲ مورد نمونه برداری بیولوژیکی و ۱۸۴ مورد تست کلر سنجی آب در نقاط مختلف شهر سنندج و روستاهای تابعه توسط کارشناسان بهداشت محیط به ثبت رسید.
رئیس مرکز بهداشت با اشاره به کاربرد دستگاههای سنجش پرتابل مواد غذایی و تجهیزات و سطوح، گفت: در این راستا ۶۱۷ مورد استفاده از تجهیزاتی از جمله شوری سنج، تستر روغن مایع مصرفی، دما سنج، PH متر (سنجش PH مواد غذایی)، و تستر بارمیکروبی سطوح در بازدید از مراکز و اماکن به کار گرفته شد.