کمال ابراهیمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در همین مدت بیش از ۱۳ هزار و ۲۲ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شد.
وی با بیان اینکه در این بازدیدها ۲۱۸ مورد اخطاریه بهداشتی صادر شد، افزود: در این مدت بیش از ۹ هزار و ۶۶۹ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف یا تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شد.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت کردستان یادآور شد: در این مدت با تشدید بازرسی ها، ۲۱ مورد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن آیین نامه ها و مقررات بهداشت محیط پلمپ شدند.
ابراهیمی ادامه داد: در این مدت با تشدید بازرسی ها، ۲۱ مورد از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن آیین نامه ها و مقررات بهداشت محیط پلمپ شد.
وی اظهار کرد: طبق روال سال های قبل، طرح سلامت نوروزی با هدف افزایش و ارتقا سلامت مردم، مسافران و مهمانان نوروزی به ویژه در حوزه مواد غذایی تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت.
نظر شما