به گزارش خبرنگار ایرنا، کاوه حداد پور روز سه شنبه در نشستی با مدیران کرج افزود: نباید به این رویداد تنها از منظر اتفاقی فرهنگی نگریست، جشنواره لاله های کرج از چند وجه حایز اهمیت است، لاله در فرهنگ ایرانی اسلامی نماد شهدای معظم است و از حیث فرهنگی باید برای ترویج این فرهنگ در چنین رویدادهایی توجه ویژه داشت.
وی بیان کرد: از سوی دیگر اینکه البرز در مجاورت پایتخت و کریدور عبور بیش از ۱۴ استان کشور قرار دارد، تقارن این جشنواره با ایام نوروز و سفرهای گردشگران عبوری که حتی البرز مقصد سفرشان نیست برای حضور و بازدید از این جشنواره باید مورد توجه قرار بگیرد.
حدادپور با بیان اینکه باید تبلیغات گسترده تری برای اطلاع رسانی گردشگران و مسافران حتی از طریق بیلبوردهای منتهی به اتوبان تهران کرج و سایر مبادی ورودی به این استان صورت بگیرد، افزود: برگزاری جشنواره لاله های کرج اگر هوشمندانه سیاسگذاری شود، بهار تجارت اقتصادی البرز را رقم خواهد زد.
وی گفت: کرج قطب کشاورزی منطقه است، موقعیت جغرافیایی البرز در تمامی شهرها فرصت کشت و کشاورزی را فراهم آورده و در تمامی بخش ها البرز می تواند تولیدکننده و صادرکننده محصولات کشاورزی در منطقه و فراتر از مرزهای این سرزمین باشد.
سرپرست فرمانداری ویژه کرج بیان کرد: کرج امکان ایجاد بازار دایمی گل و گیاه را در وسعت گسترده تر دارد وتحقق این امر پایلوت رشد اقتصادی در منطقه خواهد بود.
حداد پور تصریح کرد: اطلاع رسانی برگزاری جشنواره لاله ها باید از سوی شهرداری کرج ویژه تر باشد و با توجه به همزمانی بهار طبیعت و رویش لاله ها قدرت جذب توریسم و گردشگر را افزایش خواهد داد و همان ریل گذاری در جهت رشد اقتصادی در منطقه خواهد بود.
جشنواره لاله های کرج از دهم فروردین ماه با ۲۰۰ هزار لاله و گل فصلی در مجموعه پارک چمران کرج آغاز به کار خواهد کرد. این جشنواره به مدت ۱۰ روز از ساعت ۱۱ ظهر لغایت ۲۴ پذیرای بازدید علاقه مندان خواهد بود.