گنبدکاووس - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: دولت سیزدهم در ارائه خدمات به مردم نگاه قومیتی و مذهبی ندارد و تلاش می‌کند محرومیت مناطقی که در گذشته کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند را تا حد امکان برطرف کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدعلی مهاجر روز سه‌شنبه در جمع علما و روحانیون مراوه‌تپه در حوزه علمیه چنارلی این شهرستان مرزی گفت: در گلستان هیچ نگاه قومی و مذهبی در ارائه خدمات به مردم از سوی مدیران وجود ندارد و عدالت در باور و اعتقاد مجموعه مدیران استان برقرار است.

وی افزود: احیای خلیج گرگان و تلاش برای اجرای طرح گردشگری جزیره آشوراده و احیای پتروشیمی گلستان که همگی در مناطق اهل سنت نشین گلستان قرار دارد، موید نگاه عدالت‌محورانه استاندار و مجموعه مدیران دولت سیزدهم است.

مهاجر اضافه کرد: اگر در این کشور روزی در دوران دفاع مقدس شیعه و اهل سنت در کنار یکدیگر و در یک سنگر از اسلام، انقلاب و این سرزمین در برابر دشمنان دفاع و خون پاک خود را نثار کردند، امروز هم همه در یک سنگر خدمت رسانی به مردم بدون نگاه قومی و مذهبی هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ادامه داد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی در جنگ ترکیبی و نرم خویش به دنبال خدشه وارد کردن به باورها و ارزش‌های اسلامی مردمان ما بالاخص نسل جوان هستند که برخی نوجوانان و جوانان ما در بحث اغتشاشات و کشف حجاب با دشمن همراهی کردند.

وی، نقش علما و روحانیون را در ارتقای فرهنگ دینی بسیار مهم دانست و گفت: روشنگری علما و روحانیون سبب شد تا اقشار مختلف مردم کنار هم بایستند و نقشه اخیر دشمنان در بحث اغشاشات را خنثی کنند.

مهاجر با تاکید برضرورت تلاش بیشتر علما و روحانیون برای انس بیشتر گروه‌های مختلف مردم بویژه نسل جوان با آموزه‌های دینی و احکام اجتماعی آن مانند ضرورت رعایت حجاب افزود: فاصله گرفتن از آموزه‌های دینی و اسلامی سبب بروز آسیب‌های اجتماعی و ارتکاب گناه می‌شود.

وی بابیان اینکه امروز دشمن دلخوش به ایجاد اختلاف و تفرقه بین اقوام و مذاهب در ایران اسلامی است و برایش شیعه و اهل سنت فرقی نمی‌کند، اضافه کرد: توجه به وحدت و انسجام که مورد تاکید قرآن کریم، سیره نبی مکرم اسلام و ائمه اطهار (ع) است و نیز در منویات رهبر معظم انقلاب و امام راحل دیده می‌شود، برای خنثی کردن توطئه دشمنان امری حیاتی می‌باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ادامه داد: انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته بالاخص در راهپمایی روز قدس از آرمان ملت فلسطین که اهل سنت هستند، دفاع می‌کند بنابراین در نگاه نظام اسلامی ما و رهبران و مدیران آن نگاه قومیتی و مذهبی وجود ندارد.

مهاجر گفت: در گلستان به سبب برخی اختلافات و سیاسی بازی‌های قدیمی، میانگین درآمد مردم این استان بسیار پایین است که دولت سیزدهم و شخص استاندار بدور از حاشیه‌های سیاسی، بدنبال ارتقای سرانه درآمد مردم و رفع کمبودها و عقب ماندگی‌ها در بخش‌های گوناگون هستند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جلسه امروز ستاد استانی نکوداشت دویست و نودمین سال تولد مختومقلی فراغی در مراوه‌تپه، افزود: برای نخستین بار کمیته روحانیت در ستاد پیش بینی شد تا از نقطه نظرات ارشادی این قشر در برگزاری مطلوب آیین‌های بزرگداشت این شاعر و عارف شهیر ترکمن که مایه افتخار استان گلستان و ایران است، استفاده شود.

مهاجر، رمز ماندگاری مختومقلی فراغی را عارف بودن و عرض ادب و ارادت به قرآن کریم، پیامبر(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت‌(ع) دانست و اضافه کرد: امسال مراسم بزرگداشت این شاعر و عارف ترکمن به مدت یک هفته از ۹ تا ۱۵ اردیبهشت در شهرهای مختلف گلستان برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان به انتخابات امسال هم اشاره کرد و برلزوم آگاه سازی مردم از سوی علما و روحانیون برای حضور پرشور در این عرصه مشارکت سیاسی تاکید کرد و گفت: مجموعه مجریان انتخابات هم تمام تلاش خود را برای صیانت از آرای مردم که حق الناس است به‌کار خواهند گرفت.

فرماندار مراوه تپه هم در این نشست با تبریک ماه مبارک رمضان گفت: امسال فرمانداری و مجموعه مدیران شهرستان برنامه ۳۰ روز ۶۰ مسجد را در دستور کار قرار دادند تا هر شب در ۲ مسجد حضور و از نزدیک با مردم دیدار و گفت و گو داشته و مشکلات احتمالی آنها را پیگیری و رفع نمایند.

لقمان قربانی افزود: بحمدالله وفاق و همدلی بسیار خوبی بین مدیران دولت و ائمه جمعه و جماعات در مراوه‌تپه وجود دارد و همگی در قالب یک تیم برای توسعه این شهرستان و رفع کمبودها و عقب ماندگی‌های آن یکدل هستند.

امام جمعه مراوه‌تپه هم در این نشست با قدردانی از خدمات دولت سیزدهم و مدیران آن گفت: در سایه این خدمات، امید مردم به دریافت خدمات و رفع محرومیت‌ها در این شهرستان افزایش یافته است.

آخوند یوسف غراوی همچنین با مهم دانستن مساله مشورت و همفکری در دین مبین اسلام، افزود: همفکری و مشورت با نخبگان بویژه در بحث برگزاری مراسم نکوداشت دویست و نودمین سالگرد تولد مختومقلی فراغی شاعر و عارف شهیر ترکمن و نیز اهمیت دادن به شخصیت‌های برجسته اقوام و مذاهب از سوی مسوولان دولت در گلستان قابل تقدیر است.

وی اضافه کرد: توجه به شخصیت شاعر ترکمن مختومقلی فراغی در این سال‌ها سبب شده تا تعداد زیادی مردم بویژه اهالی فرهنگ به این شاعر علاقمند شوند ضمن اینکه اکنون مزار مختومقلی در نزد ترکمن‌ها مکانی مقدس شمرده می‌شود.

امام جمعه مراوه‌تپه برلزوم رفع برخی ایرادات برگزاری مراسم سالانه نکوداشت مختومقلی فراغی مانند فراهم کردن زیرساخت‌های پارک خودروها و اسکان مسافران و افرادی که برای شرکت در مراسم می‌آیند و نیز اختصاص مکانی جداگانه به هنرمندان برای آوازخوانی و نواختن موسیقی تاکید کرد.

آخوند غراوی گفت: بهتر است در مراسم نکوداشت مختومقلی بیشتر تواشیح برگرفته از اشعار پرمضمون مختومقلی اجرا شود و آواز خوانی و نواختن ساز در مکانی خارج از مزار این شاعر باشد.

شهرستان مرزی مراوه‌تپه با ۳ هزار و ۶۰ کیلومتر مربع وسعت و حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستا سکونت دارند در منتهی الیه شمال شرق استان گلستان واقع است.

مختومقلی فراغی، هویت و همبستگی اقوام را بیشتر می‌کند

آرامگاه فردوسی ترکمن‌ها، میزبان بیش از هفت هزار گردشگر نوروزی است