سرهنگ منوچهر کیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۸۹ درصد گزارش های دریافتی صحت داشت و ۱۱ درصد هم گزارش غیرمرتبط با حوزه فعالیت منابع طبیعی و آبخیزداری بود؛ ضمن اینکه سال ۱۴۰۰، هفت هزار و ۷۱۳ فقره گزارش مردمی دریافت شد که از این تعداد ۷۶ درصد صحیح بود.
وی با بیان اینکه منابع طبیعی موهبت الهی و سرمایه ای خدادادی است، افزود: منابع طبیعی تنها متعلق به نسل حاضر نبوده و امانت است؛ بنابراین باید همچون گذشتگان در حفاظت، حراست و پاسداری از آن بکوشیم.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان اضافه کرد: با افزایش آگاهی و حساسیت مردم به نقش و اهـمیت منابع طبیعی ظرفیت های بی بدیلی برای جلب مشارکت مردم در حفاظت، اصلاح و احیای منابع طبیعی فراهم شده که مهمترین بخش آن، همیاران طبیعت و سازمان های مردم نهاد است.
سرهنگ کیانی با بیان اینکه مشارکت حقیقی مردم حلقه مفقوده در فرآیند توسعه منابع طبیعی است، گفت: یکی از پایه ها و بسترهای اقتصاد مقاومتی، منابع طبیعی است که مشارکت مردم در حفظ این سرمایه ملی و ارزشمند و بی بدیل می تواند به حفظ و پایداری آن بیانجامد.
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان از عموم مردم خواسته است ضمن مشارکت فعال در امر حفاظت از منابع طبیعی به عنوان امانتی برای آیندگان، گزارش تخریب، تصرف، قطع درختان جنگلی و آتش سوزی در عرصههای منابع طبیعی را به سامانههای تلفنی ۱۳۹ و ۱۵۰۴ اطلاع دهند.
از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد؛ در مجموع ۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.