تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳

سنندج- ایرنا- مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۳۴ واحد صنفی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در استان، به دلیل رعایت نکردن آیین‌نامه‌ها و مقررات بهداشت محیطی پلمب شد.

کمال ابراهیمی روز شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۳۹ مورد از متخلفان بهداشتی نیز از ۲۴ اسفند سال گذشته تاکنون به مراکز قضایی معرفی شدند.

وی با اشاره به اجرای برنامه سلامت نوروزی با هدف تشدید بازرسی‌ها و تامین سلامتی مسافران نوروزی و مردم، یادآور شد: بیش از ۲۲ هزار و ۱۹ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به ثبت رسید.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در این بازدیدها ۲۹۲ مورد اخطاریه بهداشتی صادر شد، افزود: ۲۸ تُن و ۷۴۷ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف یا تاریخ مصرف گذشته در این بازدیدها کشف و معدوم شد.

ابراهیمی تاکید کرد: طبق روال سال های قبل، طرح سلامت نوروزی با هدف افزایش و ارتقای سلامت مردم و مسافران و میهمانان نوروزی به ویژه در حوزه مواد غذایی در حال انجام است.

۷۵ هزار و ۷۶۸ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدهای صنفی را فروشگاه های متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.