زاهدان- ایرنا- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ۶ هزار و ۶۴۱ بازرسی از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون توسط بازرسان بهداشت این دانشگاه از قنادی‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده و این روند همچنان ادامه دارد.

دکتر مهدی زنگنه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از استمرار تشدید نظارت های بهداشتی در ماه مبارک رمضان در سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهارداشت: به منظور افزایش اطمینان از سلامت و بهداشت مواد غذایی ۱۶۵ بازرس بهداشت محیط در شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر نحوه فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، رستوران‌ها و قنادی‌ها نظارت کامل دارند.

وی بیان کرد: در دهه اول ماه مبارک رمضان ۴۴ واحد صنفی به مراجع غذایی معرفی شدند و ۲۲ واحد به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در این بازرسی‌ها ۲ هزار ۵۰۵ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و یا فاقد مشخصات بهداشتی جمع آوری و معدوم شد.

وی تاکید کرد: هم استانی‌های عزیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی می‌توانند با شماره ۱۹۰ سامانه شکایات مردمی اطلاع رسانی کنند.