به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، چین یکی از کشورهای مدرن و پیشرفته واقع در شرق آسیا و یکی از مدعیان پیشرو در حوزه های مختلف علمی است که با کشورهای پیشرفته جهان برابری می کند و حتی در بسیاری از زمینه ها گوی سبقت را از این کشورها ربوده است.
با وجود این هنوز جمعیت عظیمی از ساکنان این بخش از کره خاکی زندگی سنتی و روش های اولیه زندگی را ترجیح می دهند؛ به گونه ای که هم اکنون در سال ۲۰۲۳ میلادی طبق آخرین آمارهای موجود نزدیک به ۴۰ میلیون نفر معادل بیش از سه درصد جمعیت این کشور در غارهای طبیعی یا حفره هایی که خود در دل کوه ها کندهاند، زندگی می کنند و از قضا عمر طولانی هم دارند.
بیشتر این غارنشینان در استان شانچی زندگی می کنند. در این مناطق طبیعی این استان کوه ها متخلخل هستند و حفاری در آنها و ساخت غارخانهها آسان است.
غارنشینان چینی از حصیر یا قالیهایی که به دست خود بافته اند به عنوان درِ ورودی این غارخانهها استفاده می کنند.
گرچه به ظاهر ساکنان این غارخانهها از مناطق شهری و فناوری ها به دور هستند اما از فناوری های اولیه مانند تلفن و برقکشی بی نصیب نمانده و از این امکانات استفاده می کنند.
روستایی با ۱۰۰ نفر جمعیت در دل کوه
روستای شانگدونگ (Zhongdong) در ایالت Guizhou چین روستایی است که درون یک غار کاملا طبیعی بنا شده و حدود ۱۰۰ نفر در آن زندگی می کنند. برای رسیدن به این غار که ۱۸۰۰ متر بالای سطح دریا قرار گرفته است باید حدود یک ساعت با دوچرخه رکاب زد.
دولت چین با غارنشینی مردمان خود کاملا مخالف است و تلاش می کند آنها را در شهرها یا روستای همجوار ساکن کند. برای این منظور مدرسه این روستا را تعطیل کرده است تا کودکان مجبور باشند به مدرسه روستای نزدیک به این منطقه بروند.
در کشور ما ایران نیز، شماری از افراد در روستاهای کندوان واقع در آذربایجان غربی و میمند در استان کرمان در خانه های کنده شده در کوه ها و صخره ها زندگی می کنند که مسلما تعداد آنها قابل مقایسه با غارنشینان چینی نیست.