«غلامحسین حسینی نیا» امروز (سه شنبه) در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: این تعداد نفر در ۳۴ هزار و ۵۵۹ واحد پذیرنده، آموزشها را فرا گرفتند.
وی افزود: آموزش در محیط کار واقعی ۵۳ درصد در پادگان، ۳۷ درصد در بنگاه های اقتصادی و ۱۰ درصد در زندان اجرا شد؛ که از این تعداد ۱۲ درصد را زنان و ۸۸ درصد را مردان تشکیل میدهند.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور عنوان کرد: براساس هرم سنی ۴۳ درصد شرکت کنندگان در گروه کارجویان جوان از ۲۱ تا ۳۰ سال و در مقطع تحصیلی دیپلم هستند.
وی با اشاره به اینکه آموزش های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است گفت: عملکرد طرح در خوشه های آموزشی به ترتیب ۴۵ درصد در صنعت، ۳۹ درصد در خدمات، ۷ درصد در کشاورزی و ۹ درصد فرهنگ هنر است همچنین آمار و عملکرد امسال نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد رشد داشته است.
حسینی نیا با بیان اینکه یکی از روشهای آموزش فنی و حرفه ای آموزش در محیط کار واقعی است گفت: بر این اساس آن دانش، مهارت و شایستگی های مورد نیاز از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل میشود.
وی ابراز داشت: آشنایی با محیط کسب وکار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی؛ حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی؛ کمک به بنگاههای فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند؛ کاهش هزینههای جذب و بکارگیری نیروهای فاقد مهارت؛ استفاده از ظرفیت و توان آموزش عملی بنگاههای اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ بیش از ۳۴۰ هزار نفر از خدمات آموزشی در چارچوب طرح مذکور برخوردار شدهاند. سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به لحاظ ماموریت، ساختار و اهداف بیشترین تطابق را با مفاد طرح مذکور داشته و مسئولیت اصلی اجرای این طرح را در سالهای اخیر به عهده داشته و سایر دستگاهها نظیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی، همکاری لازم را در اجرای این طرح داشتهاند.