به گزارش ایرنا سید محمد موسوی میرزایی روز شنبه به رسانهها اعلام کرد: با توجه به اینکه مراکز درمانی مذکور به بخشهای NICU و PICU مجهز نیستند، این تجهیزات برای آمبولانسهای این بیمارستانها در نظر گرفته شد.
وی افزود: آمبولانسها مجهز به انکوباتور پرتابل، احیاکننده ریوی (میکروونت) و سایر تجهیزات تشخیصی و ثبت علایم حیاتی شدند تا در صورت نیاز و در مواقع لزوم بتوانند خدمات اعزامی اورژانسی در انتقال کودکان یا نوزادان به مراکز درمانی مجهزتر را ارائه دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: نصب این تجهیزات در آمبولانسهای شهرستانهای مرزی و مناطقی که از مرکز استان دور هستند، بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: با توجه به کمبود این تجهیزات در استان و با پیگیریهایی که از سوی معاونت بهداشتی، معاونت درمان و اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه صورت گرفت، تامین این تجهیزات در کوتاهترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت انجام شد.
موسوی میرزایی با اعلام اینکه حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین این تجهیزات هزینه شده، گفت: این مبلغ با پیگیریهای معاونت بهداشتی، از سوی کمیساریای عالی پناهدگان سازمان ملل به دانشگاه اختصاص یافت که این کمک برای خرید تجهیزات آمبولانس در کشور و در نوع خود منحصر به فرد بوده است.
وی همچنین به کمک اعتباری از محل اعتبارات کمیساریاری عالی پناهندگان سازمان ملل به ایستگاه قرنطینه مرزی ماهیرود اشاره کرد و گفت: از سوی این کمیساریا یک دستگاه خودرو kmc به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال خریداری شد که تا پایان فروردین ماه تحویل شبکه بهداشت و درمان سربیشه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: همچنین از همین محل مبلغ پنج میلیارد ریال برای تجهیز ایستگاه قرنطینه مرزی ماهیرود اختصاص یافته و تجهیزات مورد نیاز خریداری شده است.