شاهرود - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: ۸۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌ گذشته در گشت‌های بازرسی کارشناسان بهداشت محیط این شهرستان شناسایی و معدوم شد.

آرش صیدآبادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه به ۹۱ مورد شکایات مردمی ثبت شده در سامانه‌ ۱۹۰ رسیدگی شد، ابراز کرد: ۱۳۳ مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی مناطق شهری و روستایی طی همین بازه زمانی انجام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه یکهزار و ۳۹۰ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد، اظهار کرد: از ۹۹ مورد آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی نمونه‌برداری میکروبی شد.

وی با بیان اینکه یکهزار و ۴۳۰ جزوه آموزشی در راستای پیشگیری از بیماری‌های واگیر بین واحدهای صنفی توزیع شد، افزود: سه هزار و ۴۰۰ مورد آموزش چهره به چهره به شاغلان واحدهای صنفی انجام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه ۲۳ واحد متخلف پلمب شد، گفت: سه هزار و ۱۲۳ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان‌های عمومی از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا ۱۴ فروردین امسال در حوزه بهداشتی انجام شد.

این بازرسی‌ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان‌های عمومی در محدوده شهر و روستاها، مراکز بین راهی و اقامتی از جمله هتل‌ها، اقامتگاه‌ها و مدرسه‌های منتخب اسکان مسافران نوروزی در شهرستان‌های شاهرود و میامی انجام شد.

وی با بیان اینکه بازرسی‌ها در راستای اجرای برنامه مدیریت سلامت نوروزی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اجرا شد، ابراز کرد: ۳۱۴ مورد از این بازرسی‌ها منجر به صدور اخطاریه بهداشتی و معرفی به مراجع قضایی شد.

صیدآبادی با اشاره به اینکه ۲۳ مرکز متخلف پلمب شد، اظهار کرد: ۱۶۲ مورد بازدید نیز در قالب گشت مشترک با همراهی کارشناسان اداره‌های جهاد کشاورزی، دامپزشکی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و فرمانداری انجام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: یکهزار و ۳۷ مورد پایش و سنجش کیفیت مواد غذایی از نظر بار میکروبی، دمای نگهداری و شوری مواد غذایی با استفاده از روغن سنج، دماسنج و اندازه‌گیری بار میکروبی سطوح انجام شد.

شهرستان‌های شاهرود و میامی با جمعیتی حدود ۲۶۰ هزار نفر و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هستند.