به گزارش ایرنا، «مختار احمدی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس برنامه زیست بوم ملی اشتغال کشور و هدفگذاری که با دستور رییس جمهور در شورای عالی اشتغال کشور در ابتدای سال جاری، مبنی بر ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در کشور سهم استان کرمانشاه از این تعداد ۴۶ هزار و ۸۲ فرصت شغلی بود.
وی اضافه کرد: با تلاش دستگاه های اجرایی استان در سال گذشته بیشتر از میزان تعیین شده یعنی ۴۸ هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه ادامه داد: برای اولین بار کار راستی آزمایی و نظارت بر اشتغالهای ایجاد شده، توسط دولت سیزدهم آغاز شد و بر اساس دستورالعمل پایش، نظارت در سه مرحله هم اینک در حال انجام است.
احمدی اضافه کرد: برهمین اساس پایش های نظارتی ابتدا به صورت پیامکی و در مرحله دوم به صورت تلفنی و در نهایت نظارت میدانی صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه میزان اشتغال پیش بینی شده برای استان در سال ۱۴۰۲ نیز ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر تعیین شده است افزود: میزان اشتغال پیش بینی شده برای هر دستگاه اجرایی در استان به تفکیک مشخص و به آنها اعلام شده است.
احمدی اضافه کرد: این میزان اشتغال در استان با بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات یا اعتبار ایجاد خواهد شد که به ۲۷ دستگاه اجرایی سهم هر دستگاه ابلاغ شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: این تعداد اشتغال در جلسه شورای عالی اشتغال نیز مورد تصویب قرار گرفته و با امضای مشترک وزیر کشور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استانداری کرمانشاه الاغ شده است.
وی اضافه کرد: در حوزه اشتغال اعتبارات تبصره ۱۸ در استان در سال گذشته به طور کامل جذب شد و اعتبارات بخش خانگی نیز سه میلیارد تومان بیش از سقف تعیین شده برای استان به میزان ۱۰۶ میلیارد تومان جذب شد و اعتبارات تبصره ۱۶ نیز که اواخر سال گذشته ابلاغ شد به میزان ۱۷۷ میلیارد تومان تاکنون جذب شده است.
به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.
استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر میگیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایینتر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.
بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل ۳۹ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند که به دلیل نداشتن مهارت کافی، نتوانستند شغلی پیدا کنند.