پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران بود که مصوبه «الزام شهرداری به برنامهریزی و بسترسازی و احیای زیست شبانه» تصویب و در حالیکه جزئیاتی از این طرح اعلام نشد، برداشت هایی از این مصوبه بر سر زبان ها افتاد.
در پی تصویب این مصوبه که به ارائه لایحه و برنامه عملیاتی تبدیل نشد، عبارت «زیست شبانه» موجب سوء برداشت ها و انتشار اخباری خارج از اخلاق در شبکه های خارجی می شد.
از علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درباره ویژگی های زیست شبانه و اینکه در این نوع زیست به چه مواردی اشاره می شود، پرسیدیم.
وی اظهارداشت: زیست شبانه فعالیتهای شبانه روزی همکاران شهرداری تهران برای زیست پایدار و با نشاط مردم در روز و شب متناسب با شرایط زمانی، مناسبت ها و اتفاق هایی است که در سطح شهر می افتد.
نادعلی افزود: برای نمونه شهرداری تهران در ماه مبارک رمضان در چندین نقطه از شهر از جمله بوستان ملت برنامه اجرا کرده که با استقبال چند هزار نفری شهروندان روبرو بود و تا نیمه های شب ادامه داشت.
وی ادامه داد: این برنامه ها شامل نمایش های آیینی، برنامه های زورخانه ای، اجرای موسیقی های سنتی و پاپ، اجرای مسابقه و فعالیت های سرگرم کننده بوده است و شهروندان از بسیاری از نقاط کشور از استقبال کردند.
نادعلی با بیان اینکه تجربه برنامه های ماه رمضان برای دومین سال است که اجرا می شود، اظهار داشت: بر اساس چهارچوب و ضوابط و در صورت تامین امنیت با حضور پلیس و نیروهای شهرداری می توان این تجربه را گسترش داد.
وی تاکید کرد: اجرای برنامه ها در شب به معنی خارج شدن از چهارچوب ها نیست.
به گزارش ایرنا اجرای برنامههای فرهنگی، هنری، اجتماعی، ورزشی و سرگرمی در ۷ پهنه شهر تهران برنامه ریزی شده است؛ طبق برنامه ریزی های انجام شده، در پهنه شمال بوستان ملت اصلی ترین بوستان در اجرای ویژه برنامه های بهار ایران است؛ در شمال غرب پایتخت نیز، بوستان نهج البلاغه، در غرب میدان آزادی، در جنوب غربی بوستان ولایت، در پهنه جنوب شرقی بوستان آزادگان، در شمال شرق پایتخت بوستان پلیس و در مرکز تهران نیز بوستان لاله برای ویژه برنامه های بهار ایران که به صورت استیج برگزار می شود؛ در نظر گرفته شده است.