مشهد-ایرنا- یک قهرمان دو و میدانی خراسان رضوی گفت:وقتی تعداد ورزشکاران کم باشد انگیزه برای ادامه کار هم کمرنگ می‌شود چنان که امروز در تمام ماده های این ورزش مادر، تعداد شرکت کنندگان به کمتر از ۵۰ نفر رسیده است آن وقت چگونه انتظار پیدا کردن قهرمان داریم؟

علیرضا آریانیک روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:باید ورزشکاران زیادی داشته باشیم که با هم به رقابت بپردازند تا امکان پیدا کردن قهرمانان فراهم شود و برگزاری مسابقات ورزشی، منجر به افزایش علاقه بیشتر ورزشکاران و سایر علاقه مندان می‌شود.

وی ادامه داد:در گذشته مسابقات دو و میدانی بسیاری برگزار می‌شد که جدای از حضور و مشارکت ورزشکاران حرفه ای، تبلیغی برای سایر علاقه مندان بود تا به این رشته ورزشی جذب شوند و در نهایت منجر به ورود نیروهای جدید به این ورزش می‌شد اما اکنون سبک زندگی مردم نسبت به گذشته تغییر کرده ،تحرک بدنی کم شده و مردم به بازی های کامپیوتری پناه آورده اند.

این قهرمان دو و میدانی خراسان رضوی گفت: البته شرایط اقتصادی هیات دو و میدانی استان هم اکنون با فراز و فرودهایی همراه است، به گونه ای که در طول دوران همه گیری کرونا، سالن باغبان‌باشی کمتر مورد استقبال مردم قرار گرفت تا امکان تامین هزینه های هیات ممکن شود و همین موضوغ باعث حمایت کمتر از ورزشکاران شد.

آریانیک افزود: زمانی تعداد شرکت کنندگان در ماده ۸۰۰ متر در خراسان رضوی بیش از ۳۰ نفر بود ولی اکنون این تعداد به هشت نفر هم نمی‌رسد.

وی اظهار کرد: برگزاری این مسابقات باعث شده بود تا برخی از مربیان حرفه ای و با اخلاق خراسان رضوی، برای استعداد یابی به سراغ نوجوانان و جوانان حاشیه شهر بروند که منجر به تزریق خون جدیدی در رگهای ورزش دو و میدانی استان شده بود ولی اکنون که مسابقات اندکی برگزار می‌شود، صرف هزینه برای استعدادیابی نتیجه زیادی برای این ورزش نخواهد داشت.

این مربی دو و میدانی خراسان رضوی با اشاره به این که هفته آینده مسابقات دو و میدانی جام رمضان در ورزشگاه امام رضا(ع) برگزار می‌شود گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته بانوان در روز ۲۵ و مردان در روز ۲۶ فروردین از ساعت ۱۹ در رشته های مختلف این ورزش به رقابت با هم می‌پردازند و امیدواریم این حرکت، آغازی برای روند رو به رشد ورزش دو و میدانی استان باشد.

آریانیک در خصوص ورزش در ماه رمضان نیز افزود:برخی از افراد قبل و تعدادی هم بعد از افطار به تمرین می‌پردازند و بر اساس تجربه به دست آمده بهترین حالت تمرین قبل از افطار است و با شروع افطار به عنوان یک میان وعده مقداری انرژی به بدن خواهد رسید و در عین حال وعده شام که مورد نیاز بدن است نیز حذف نخواهد شد ولی تمرین بعد از افطار امکان دارد در ساعت خواب فرد تاثیر داشته باشد.

این مربی ورزشی با اشاره به این که شاهد بودم که برخی از ورزشکاران روزه دار در ساعت قبل از افطار رکورد های بسیار خوبی را به ثبت رسانده اند ادامه داد: می توان از برخی مکمل‌های ورزشی نیز برای تامین املاح بدن و بازسازی آن استفاده کرد.