رضا امین زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، آموزش و پرورش را نقطه آغاز فرایند فرهنگ سازی دانست و افزود: در این راستا باید مربیانی در حوزه آموزش و پرورش تربیت شوند که بتوان با کمک آنها، استعدادها را شناسایی و به سمت ورزش قهرمانی هدایت کرد. از این رو تفاهمنامه هایی با همین مضامین به امضا رسیده است.
رییس هیات دو و میدانی خراسان رضوی گفت: دو و میدانی، رشته ای زود بازده است که اگر به طور مطلوب بر آن تمرکز شود، به راحتی می توان استعداد هایی نابی را کشف کرد.
امین زاده افزود: این رشته ورزشی با حداقل امکانات می تواند، افتخارات زیادی را برای ورزش کشور و استان به ارمغان آورد به عنوان نمونه مرحوم باغبان باشی در گذشته و حسن تفتیان در حال حاضر، موفق به کسب مدال هایی در سطح کشور و جهان شده اند.
وی زیر ساخت های رشته دو و میدانی خراسان رضوی را مطلوب توصیف و اضافه کرد: دو و میدانی خراسان رضوی نسبت به سایر استانها از شرایط بهتری برخوردار است و هم اکنون در مشهد سالن مرحوم باغبان باشی و مجموعه آستان قدس رضوی فعال است و در شهرستان های درگز، سبزوار و تربت حیدریه نیز شرایط مناسبی وجود دارد. علاوه بر آن پیست تارتار اختصاصی بانوان کوثر نیز به زودی در مشهد به بهره برداری خواهد رسید.
رییس هیات دو و میدانی خراسان رضوی با اشاره به ورود کمرنگ ورزشکاران به این رشته گفت: زمانی که فردی تصمیم ورود بر ورزش را اتخاذ میکند ۲ هدف شهرت و ثروت را دنبال میکند و در دو و میدانی تعداد اندکی هستند که به این اهداف دست مییابند، به همین دلیل انگیزه افراد برای ورود به این رشته کمرنگ میشود.
امین زاده افزود: برای معرفی این رشته علاوه بر این که باید در پی منابع درآمدی پایدار باشیم باید ورزشکاران و مربیان را از لحاظ معیشتی تامین کنیم.
وی در خصوص برنامه ۱۴۰۲ این هیات گفت: برای دستیابی به مقام های جهانی از ورزشکاران ملی پوش استان از جمله حسن تفتیان، ستایش و پریسا امینی، ریحانه دستاوردان و سجاد آقایی و دیگر جوانان با استعداد، حمایت های ویژه ای خواهد شد.
امین زاده با بیان این که بیش از ۲ هزار ورزشکار سازمان یافته در این رشته ورزشی فعالیت می کنند گفت: رشته ورزشی دو و میدانی، اساس تمامی ورزش هاست از این رو حمایت از آن می تواند کمک حال دیگر رشته های ورزشی نیز باشد.
نظر شما