به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، دانشگاه علامه طباطبایی درباره عملکرد این دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه در سال ۱۴۰۱ اعلام کرد: گروه پژوهشهای کاربردی این دانشگاه در جهت هدایت و هدفمند کردن پژوهشهای دانشگاهی و تبادل دانش و فناوری با سازمانها، دستگاههای اجرایی و صنایع کشور این قراردادها را به امضا رساند.
گروه روابط دانشگاهی و سمینارهای بین المللی معاونت پژوهشی دانشگاه از سال ۱۳۷۲ که اولین تشکیلات مصوب دانشگاه ابلاغ شد تا سال ۱۳۹۶ با همین نام به کار خود ادامه داد. از سال ۱۳۹۶ با توجه به افزایش وظایف و فعالیت های دانشگاه در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت، گروه روابط دانشگاهی و سمینارهای بین الملل به گروه پژوهشهای کاربردی ذیل مدیریت امور پژوهشی تغییر کرد. هدف اصلی این مجموعه افزایش اثر بخشی پژوهشهای دانشگاهی بر صنعت، جامعه و زندگی شهروندان است.
تدوین راهبردها و برنامه های لازم برای مشارکت سازنده با سازمان ها و مؤسسات در راستای اجرای پژوهشهای تقاضا محور، بررسی نظرات و راهکارهای کارگروه های تخصصی در خصوص طرح های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ارائه پیشنهادهای لازم به معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف، تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه های اولویت دار و تقاضا محور با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصان کشور از وظایف دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علامه طباطبایی است.
همکاری با سازمان ها در اجرای برنامه سیاستی آن ها مبنی بر حمایت از پایان نامه ها و رساله ها با موضوع مرتبط با نیازهای اعلام شده از سوی آنها، اجرای فرایند اعطا و اعزام دانشجویان به فرصت مطالعاتی داخلی، بررسی درخواست های نیاز دانشگاه و جامعه به واحدهای پژوهشی جدید، مطالعه تطبیقی درباره واحدهای مشابه در سایر دانشگاه ها و وزارت خانه ها، طراحی ارتباط مؤثر بین واحدهای پژوهشی و مدیریت امور پژوهشی، از دیگر وظایف دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علامه طباطبایی است.