به گزارش ایرنا؛ دکتر «سلیم خانی» روز دوشنبه در یک نشست خبری، افزود : سوله بحران یک درد اجتماعی است که ما برای آینده استان پیش بینی می کنیم و راه اندازی این سوله خدمتی ماندگار برای مردم است که میتواند تا ۱۰۰ سال آینده جوابگوی بحران های مختلف باشد.
وی با اشاره به اینکه راه اندازی این سوله با رای هر ۱۱ عضو شورای شهر کرمانشاه مصوب شده و لازم الاجراست، گفت: در ابتدا همه اعضای شورای شهر موافق راه اندازی سوله بودند اما در ادامه مخالفت هایی ایجاد شد که مانع پیشروی کار است و باوجود همه هزینه هایی که تاکنون پزشکی قانونی متحمل شده است، کار متوقف شده است.
وی تصریح کرد: سوله بحران که یک سرمایه ملی است هر روز شاهد سرقت تجهیزات آن هستیم و دغدغه ما فردی نیست بلکه حقوقی و اداری است.
دکتر خانی با بیان اینکه درخصوص راه اندازی این سوله فضاسازی های بسیار منفی در فضای مجازی صورت گرفته است، اظهار داشت: باوجود همه سنگ اندازی هایی که در این مسیر شد اما اصحاب رسانه در خصوص مزایای راه اندازی این سوله اطلاع رسانی های مفیدی انجام دادند که نهایتا در کمیته تلفیق به تصویب رسید.
سال گذشته بیش از ۴۵ هزار معاینه انجام شده است
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبتهای خود گزارشی از عملکرد پزشکی قانونی در سال گذشته ارائه داد و گفت: کل معاینات در سال گذشته ۴۵ هزار و ۴۵۰ نفر بوده، ۲ هزار و ۵۹۳ جسد معاینه شده که از این تعداد ۳۵۴ مورد از این اجساد در زمان های تعطیل و غیراداری بررسی شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه از کل معاینات انجام شده در سال گذشته ۱۵ هزار و ۳۶۲ مورد ادعای نزاع و ۱۰ هزار و ۹۸۳ مورد ادعای تصادف بوده است، افزود: در سال گذشته یک هزار و ۵۳۶ نفر فوت بر اثر تصادف، ۶۵۱ نفر مصدومین حوادث کار، ۳۱ فوتی حوادث کار، ۲۰ فوتی گازگرفتگی، ۶۰ فوتی سوختگی، ۱۵ فوتی غرق شدگی، ۱۵ فوتی برق گرفتگی و ۶۶ مورد فوتی هم بر اثر مصرف قرص برنج داشتیم.