تهران- ایرنا- ارتش ایالات متحده در شبیه‌سازی جنگی کنگره این کشور نتوانست تهاجم چین به تایوان را متوقف و از سقوط این جزیره جلوگیری کند.

به گزارش جمعه‌ شب ایرنا از واشنگتن فری بیکن، در شبیه‌سازی جنگی که توسط «کمیته منتخب چین» در مجلس نمایندگان آمریکا سازماندهی شده بود، ایالات متحده نتوانست مانع تهاجم چین به تایوان شود و این موضوع به درخواست‌های نمایندگان کنگره این کشور برای تسلیح تایوان تا بن دندان از سوی دولت آمریکا دامن زد.

مقاماتی که توضیحات لازم در رابطه با شبیه‌سازی جنگی تهاجم چین به تایوان به آنها داده شده است، اظهار کردند: در این شبیه‌سازی، آمریکا در تلاش خود در امر بازدارندگی از تحقق تهاجم چین به تایوان شکست خورد و این چین بود که توانست با پیاده کردن نیروهای خود در ساحل تایوان اولین ضربه را وارد کند.

این مقامات افزودند: این شبیه‌سازی نشان داد که اگرچه ارتش چین در طول نبردی یک ماهه، متحمل خسارات سنگینی خواهد شد اما حتی با کمک ارتش آمریکا به تایوان، در نهایت می‌تواند نیروهای تهاجمی خود را در داخل این جزیره پیاده و مستقر کند.

یک منبع نزدیک به کمیته منتخب چین در مجلس نمایندگان آمریکا که در جریان انجام این شبیه‌سازی جنگی قرار دارد، به سایت نزدیک به جناح نومحافظه‌کار حزب جمهوری‌خواه (واشنگتن فری بیکن)، گفت: در جریان این شبیه‌سازی جنگی در حالی که ارتش آمریکا توانست حدود ۸۰ کشتی نیروی دریایی چین را غرق کند اما ارتش چین سرانجام توانست حدود ۸۰ هزار سرباز خود را در تایوان مستقر کند.

توانایی چین برای شکستن دفاع تایوان زنگ خطر را برای قانونگذاران در کمیته منتخب چین به صدا درآورده است، کمیته‌ای که در اوایل سال جاری و زمانی که جمهوری خواهان کنترل مجلس نمایندگان را دوباره به دست گرفتند، تشکیل شد.

مایک گالاگر نماینده محافظه‌کار و رئیس کمیته منتخب چین در مجلس نمایندگان آمریکا گفت: این شبیه‌سازی زنگ خطری برای ایالات متحده است که فوراً تایوان را قبل از شروع هر بحرانی تا بن دندان مسلح کند. بدون تسلیحات نظامی مورد نیاز، تایوان به طور فزاینده‌ای در برابر حمله چین آسیب‌پذیر خواهد بود؛ حمله‌ای که بر اساس ارزیابی‌های سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا ممکن است در هر زمانی از سال ۲۰۲۴ تا سال ۲۰۲۷ به وقوع بپیوندد.

وی افزود: ما در آستانه خطر حداکثری تهاجم چین به تایوان قرار داریم و نتایج این جنگ شبیه‌سازی شده، مهر تائیدی است که بر نیاز به اقدام فوری برای جلوگیری از این تهاجم بالقوه و مسلح کردن تایوان تا بن دندان قبل از شروع هر بحرانی زده شد.

کالاگر تصریح کرد: ایالات متحده باید ۱۹ میلیارد دلار تسلیحات دفاعی وعده‌ داده شده قبلی را به تایوان ارسال کند، برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی برای تعلیم نظامیان این کشور را در دستور کار خود قرار دهد و موقعیت نظامی خود را در سراسر منطقه‌ای که درگیر تهاجم احتمالی چین به تایوان خواهد شد را تقویت کند.

به نوشته واشنگتن فری بیکن، رئیس کمیته منتخب چین تاکید کرد که «اقتصاد جهانی نیز در پی تهاجم احتمالی چین به تایوان با خاک یکسان خواهد شد.» که این موضوع نشان می‌دهد که بروز این تهاجم بالقوه، موج‌های شوک بین‌المللی عظیمی را به دنبال خواهد داشت.

گالاگر با اشاره به اینکه پیامدهای اقتصادی فاجعه‌باری که در پی تهاجم چین به تایوان به وقوع خواهد پیوست، غیرقابل اجتناب است، تاکید کرد: بازدارندگی از وقوع تهاجم چین به تایوان، تنها راه تداوم صلح و ثبات است و دولت آمریکا موظف است که قبل از اینکه خیلی دیر شود، اقدام قاطعانه‌ای برای تحقق این «بازدارندگی» انجام دهد.

به نوشته واشنگتن فری بیکن این شبیه‌سازی جنگی تائید کرد که سیاست‌های بازدارنده کنونی ایالات متحده برای توقف بمباران نظامی تایوان کافی نیست. ارتش چین کابل‌های زیردریایی را در طول این شبیه‌سازی جنگی قطع و عملا تایوان را از بقیه جهان جدا کرد و این امر به نیروهایش اجازه داد تا به این جزیره یورش ببرند و بر نیروهای دفاعی تایوان غلبه کنند.

بر اساس یک منبع آگاه از نتایج این شبیه‌سازی جنگی، با آغاز جنگ، ایالات متحده نیروهای خود را در سراسر منطقه متاثر از تهاجم چین به تایوان توزیع کرده و از حملات دوربرد برای کاهش حملات آبی - خاکی ارتش چین به این جزیره استفاده کرد.

این منبع گفت: در حالی که این شبیه‌سازی جنگی به دلیل محدودیت زمانی با نتیجه قطعی به پایان نرسید، با وجود اینکه چین در پی این تهاجم با عواقب و لطمات سنگین نظامی و اقتصادی مواجه شد اما همچنان بر تحقق هدف خود مبنی بر تصرف تایوان استوار ماند.

به نوشته واشنگتن فری بیکن، نمایندگان کنگره آمریکا در جریان این شبیه‌سازی جنگی همچنین دریافتند که موشک‌های دوربرد ارتش آمریکا در هر درگیری احتمالی، نقشی حیاتی خواهند داشت اما شاهد بودند که ایالات متحده به سرعت موشک‌های کروز ضد کشتی دوربرد رادارگریز خود را در طول شبیه‌سازی تمام کرد، سلاح‌هایی که برای غرق کردن کشتی‌های جنگی ارتش چین ضروری بودند.

در جریان این شبیه‌سازی جنگی، به دنبال آغاز تهاجم چین به تایوان، ایالات متحده اقدام به برقراری تحریم‌های گسترده علیه پکن کرد اما بسیاری از متحدان واشنگتن برای پیوستن به این تحریم‌ها مردد بودند.

از سوی دیگر بر اساس این شبیه‌سازی جنگی، زنجیره‌های تامین جهانی در نتیجه آشفتگی ناشی از این جنگ از هم پاشیدند که این موضوع نیاز شرکت‌ها برای آماده شدن برای چنین سناریویی را برجسته کرد.

بر اساس یک منبع آگاه از نتایج این شبیه‌سازی جنگی، تجهیز مجدد تایوان و ارسال تسلیحات نظامی به این جزیره پس از شروع جنگ نیز یک گزینه نیست و بنابراین ایالات متحده باید اطمینان حاصل کند که تایوان قبل از هرگونه تهاجم احتمالی تا سرحد امکان تجهیزات و تسلیحات نظامی مورد نیازش را دریافت و ذخیره کرده باشد.

به نوشته واشنگتن فری بیکن، یک شبیه‌سازی جنگی جداگانه که توسط جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در ماه گذشته برگزار شد، مشخص کرد که ارتش ایالات متحده در صورت مداخله نظامی در تهاجم احتمالی چین به تایوان، در طول یک هفته با بیش از ۲۰ هزار تلفات مواجه خواهد شد که بیشترین تلفات ارتش این کشور پس از جنگ جهانی دوم است.

به گفته یک منبع آگاه در کنگره آمریکا، این شبیه‌سازی جنگی، پیش از اقدام بهاری کمیته منتخب مجلس نمایندگان برای پیشنهاد افزایش کمک‌های نظامی به تایوان انجام می‌شود. قانونگذاران آمریکایی به ویژه از تهدیدهای مکرر شی جین پینگ رئیس جمهور چین برای تصرف تایوان و همچنین تلاش‌های او برای مدرن‌سازی ارتش چین در تعقیب این هدف، نگران هستند.

این منبع گفت که ارسال تجهیزات دفاعی ۱۹ میلیارد دلاری وعده داده شده به تایوان، این پیام را به پکن می‌فرستد که آمریکا برای ارسال تسلیحات نظامی به تایوان هیچ محدودیتی قائل نیست.