«سعید قاسمی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: شرایط ناپایدار که در نیمه شمالی و شرقی استان نمود بیشتری دارد؛ ممکن است، گاهی اوقات با رگبار پراکنده تگرگ نیز همراه گردد.
وی اضافه کرد: به دنبال این وضعیت از روز چهارشنبه تا پایان هفته جاری، شرایط نسبتاً پایداری در سطح استان حاکم میشود که مهمترین اثر آن، افزایش دمای هوای روزانه در غالب نقاط استان خواهد بود.
رییس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به ثبت میانگین ۳۸۷ میلیمتر بارش در استان در سال زراعی جاری یادآور شد: میزان بارشهای سال زراعی جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵۴ درصد افزایش نشان میدهد.
وی با بیان اینکه شهرستان سومار در سال زراعی جاری با سه برابر افزایش بارندگی رکورددار بیشترین درصد افزایش در استان است، افزود: میزان بارندگی های سال زراعی جاری در این شهرستان در مقایسه با سال گذشته ۳۰۳ و در مقایسه با بلندمدت ۶۳ درصد افزایش نشان میدهد.
به گزارش ایرنا، هماکنون در سطح استان ۱۲ ایستگاه سینوپتیک، یک ایستگاه فرودگاهی و جوبالا، ۱۲ ایستگاه خودکار، یک ایستگاه تحقیقات کشاورزی، ۹۲ ایستگاه باران سنجی، چهار ایستگاه اقلیم شناسی، یک ایستگاه رادار هواشناسی، ۱۶ ایستگاه تبخیر سنجی و ۱۰ تشعشع سنجی دیجیتال در حال فعالیت است.
بارش های مناسب بهاری کشاورزی و رودخانه های استان را احیا کرده و خوشحالی کشاورزان منطقه را به دنبال داشته است.
از ۹۰۰ هزار زمین های کشاوزری استان کرمانشاه بیش از ۷۰ درصد آن دیم است که با بارش اخیر سال خوبی و پرمحصولی را سپری خواهند کرد.
استان کرمانشاه دارای آب و هوای بسیار متنوعی است و دارای چهار فصل در یک زمان است؛ برای نمونه قصرشیرین دارای آب و هوای گرم، سنقر و پاوه دارای آب و هوای سرد و معتدل و کرمانشاه و اسلامآباد غرب دارای آب و هوای معتدل و خشک هست.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مساحت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.