به گزارش ایرنا، عبدالکریم اخترشناس روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه حمل اضافه تناژ تولیدات معدنی سالانه خسارت زیادی به جادههای استان وارد میکند، اظهار کرد: با توجه به الزام قانون بودجه سالجاری و توافقات صورتگرفته میان وزارتخانههای راه و شهرسازی وصمت برای ساماندهی حمل مواد معدنی، گرفتن کارت هوشمند برای حمل بار و مواد معدنی الزامی است.
وی افزود: پس از تاریخ ۱۵ اردیبهشت هرگونه حمل و جابجایی مواد معدنی در جادهها و شهرها برای خودرو و رانندگان فاقد کارت هوشمند ممنوع است و مسئولیت جرائم احتمالی یا توقیف محموله فاقد کارت هوشمند برعهده بهرهبرداران معادن است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر تصریح کرد: رانندگانی که تاکنون موفق به دریافت کارت هوشمند نشدهاند میتوانند در فرصت باقی مانده با مراجعه به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد با این اداره کل، نسبت به دریافت کارت هوشمند اقدام کنند.
اخترشناس با بیان اینکه بیشترین صدمات وارده به رویه راهها و پُلها بر اثر ناوگان حمل مواد معدنی است که تناژ بیشتر از حد استاندارد حمل میکنند افزود: طی سال گذشته ۳۹۶ فقره تخلف اضافه تناژ از سوی گشتهای پلیس راه و کنترل و نظارت جادهای اداره کل راهداری شناسایی و اعمال قانون شده که رشد ۲۶ درصدی نسبت به دوره مشابه داشته است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۱۷۰ معدن در سطح استان بوشهر فعال است.