مرضیه استکی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این رویداد نخستین بار با هدف فرهنگسازی افزایش جمعیت، همزمان با روز جوانی جمعیت در ۳۰ اردیبهشت ماه امسال در سطح ملی و استانی برگزار میشود.
وی افزود: بررسی آمار ازدواج و فرزندآوری همچنین عملکرد بخشهای مختلف در اجرای قانون جوانی جمعیت از شاخصهای مهم این رویداد خواهد بود.
استکی ادامه داد: این رویداد در هفت بخش رسانه، نهادهای اجرایی، شرکتهای خصوصی، سازمانهای مردمنهاد، نخبگان، خانواده و مدیران برگزار میشود.
مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری اصفهان افزود: در مرحله نخست آثار ارسالی از سوی کمیته داوری در استان اصفهانارزیابی و سپس در هر بخش حداکثر سه نفر یا سه نهاد به دبیرخانه ملی رویداد جهت شرکت در این رقابت کشوری معرفی میشوند.
وی افزود: علاقه مندان و فعالان حوزه جمعیت و خانواده می توانند آثار خود را تا دهم اردیبهشت به صندوق الکترونیکی Womenesfahan@yahoo.com ارسال کنند.
به گزارش ایرنا، تاکنون هزار و ۲۰۰ مادر کمتر از ۴۰ سال دارای بیش از پنج فرزند در اصفهان شناسایی شده است که در بین برخی از آنها مادران دارای هشت فرزند نیز دیده میشود.
به گفته مسوولان اگر هفت یا هشت سال آینده نرخ رشد منفی جمعیت جبران نشود، بین سالهای ۱۴۲۵ تا سال ۱۴۳۰ ، یک سوم جمعیت استان در سن سالمندی قرار میگیرند.
استان اصفهان اکنون با بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از لحاظ شاخص جمعیتی روند کاهشی دارد.حدود ۱۲ درصد از جمعیت استان سالمند و بالای ۶۰ سال هستند و شیب سالمندی در این خطه تند تر از میانگین کشور است.