تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳

تهران- ایرنا- آخرین داده‌های قیمت اقلام خوراکی انگلیس در روز سه‌شنبه نشان داد که تورم خواروبارفروشی‌های انگلیس در ماه آوریل (فروردین، اردیبهشت) کاهش یافته، اما نزدیک به بالاترین حد خود باقی مانده است؛ این موضوع موجب تسکین افرادی که با بحران هزینه‌های زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، نمی‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی ایرنا از وبگاه رویترز، شرکت کانتار اعلام کرد تورم خواربارفروشی‌ها در انگلیس در چهار هفته منتهی به ۱۶ آوریل (۲۷ فرودین)، ۱۷.۳ درصد بوده است که از رکورد ۱۷.۵ درصدی در مجموعه داده‌های ماه مارس (اسفند، فرودین) کمتر است.

در گزارش شرکت کانتار آمده است که آوریل (فروردین، اردیبهشت)، دهمین ماه متوالی تورم دورقمی قیمت مواد غذایی بوده و قیمت‌ تخم مرغ، شیر و پنیر سریع‌ترین افزایش را داشته است.

داده‌های ماه آوریل شرکت کانتار، به‌روزترین تصویر لحظه‌ای از تورم خواربارفروشی در انگلیس را ارائه می‌دهد.

داده‌های رسمی انگلیس که هفته گذشته منتشر شد نشان داد که تورم کلی قیمت مصرف‌کننده در ماه مارس به ۱۰.۱ درصد کاهش یافته است. با این حال، قیمت مواد غذایی و نوشیدنی‌های غیرالکلی در ماه مارس، ۱۹.۱ درصد بیشتر از یک سال قبل بود که بیشترین افزایش از اوت (مرداد، شهریور) سال ۱۹۷۷ میلادی به‌شمار می‌رفت.

کانتار اعلام کرد که فروش مواد غذایی در انگلیس در دوره چهار هفته‌ای در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۸.۱ درصد افزایش یافته است.

در این گزارش آمده است که انگلیسی‌ها به‌ منظور مدیریت هزینه‌ها از محصولات عرضه شده توسط سوپرمارکت‌ها استفاده می‌کنند که معمولاً ارزان‌تر از محصولات مارک‌دار هستند.